10 DNEVNIH SOBA U TALIJANSKOM STILU

0
2655

Klasični i elegantni sa bogatim luksuzom i europskim šarmom, namještaj u talijanskom stilu može na savršen način ukrasiti dnevnu sobu …

Možda će vas ove dnevne sobe inspirirati urediti interijer, tj. dnevnu sobu u talijanskom stilu.

Hajmo zaviriti!

1.SUPTILNA DNEVNA SOBA

Šik, čista i suptilna, ova soba je zasnovana na jednostavnom dizajnu i lakom finišu. Mutirani krem ​​tonovi, nagovještaj plave za opuštajuće akcente unutar plutajućih ormara i bogati tonovi kestena uz prirodno osvjetljenje čine ovu sobu nevjerojatno prostranom i svježom. Obratite pažnju na naglasak, stolicu, koja je glavna zvijezda u dnevnoj sobi zahvaljujući mješovitim vizijama i suvremenoj konstrukciji.

2.DNEVNA SOBA U KREM TONOVIMA

Iako ovaj prostor ne izgleda kao većina toplih dnevnih soba, organski stil je u trendu. Ovaj cijeli sustav se može prilagoditi s drvenim ili lakiranim finišem. Drvo je fokus u ovoj dnevnoj sobi. Čiste linije i oštri rubovi nisu obilježja udobnih soba, ali u ovom slučaju postoji najprirodniji osjećaj.

3.SVIJETLA DNEVNA SOBA

Još jedna soba puna svjetlosti i strukture, u kompletu sa sličnim plutajućim policama. Bijela i prirodno drvo čine prostor velikim za revitalizaciju nakon dugog dana. Moderan kauč od pliša i fotelje, prihvaćaju u svoj zagrljaj još suvremeniji i elegantniji stol između njih.

4.OBITELJSKA DNEVNA SOBA

Zaljubljenost u ovu dnevnu sobu je mala riječ za opis osjećaja koji se doživi prilikom ulaska u ovaj prostor. On najbolje dočarava talijansku viziju i tradicionalni, obiteljski stil. Sofa od pliša u boji čokolade, klasični stolić za kavu i praškasto plave stolice, svi zajedno donose moderan prostor s europskim šarmom. Kontrast između glatkih tamnih i svijetlih tonova je također vrlo lijepo nijansiran u ovoj dnevnoj sobi talijanskog stila.

5.DNEVNA SOBA ZA MUŠKARCE

Ovaj dnevni boravak zrači muškom energijom. Glatka, tamna boja čokolade kombinirana je s klasičnim, suvremenim sofama u maglovito plavoj boji. Svi komadi namještaja stvaraju moderan i suvremen ambijent. Zlatne, industrijske svjetiljke dodaju svjetla i fokus na centralni dio prostora.

6.MODERNA DNEVNA SOBA

Ova neodoljiva polica za knjige je prvo što primjećujemo u talijanskoj dnevnoj sobi. Koristi se kao multifunkcionalna opcija, od izloženosti ili organiziranja i djeluje kao zanimljiv naglasak na zidu u inače hladnom dnevnom boravku. U ovoj dnevnoj sobi je također zanimljiv spoj tekstura, gdje se kombinira svila, tepih i staklo na zidu.

7.JEDNOSTAVNA TALIJANSKA DNEVNA SOBA

Ova dnevna soba je istaknuta kremastim namještajem s nježnim osjećajem. Modernom dizajnu, ovi komadi namještaja nadograđuju udobnost i stil. Posebno nam se sviđa kako se tabure s tiskom u kutu miješa s delikatnim namještajem, tamnim zidovima i podovima.

  1. DNEVNA SOBA SA MODERNIM NAMJEŠTAJEM

Nismo mogli zaobići ovu dnevnu sobu u kojoj je glavni naglasak stolić za kavu. Mješoviti izgled materijala, metalni okvir i drvena ploča mogu smjestiti ovaj stol u suvremenim ili tradicionalnim dnevnim sobama.

  1. DNEVNA SOBA SA DIVNOM KOMODOM

Nije li ovo predivan komad namještaja? Drvena komoda, kombinira stari duh s luksuznom, elegantnom i modernom energijom. Pomislite samo na koje sve načine možete koristiti ovaj komad u kući, u dnevnom boravku ili blagovaonici! A onda, zabavite se asesoarima i stilom oko nje.

  1. DNEVNA SOBA SA BIJELIM STOLICAMA

Ovo je još jedna prelijepa opcija, za dnevnu sobu u talijanskom stilu. Mala i čudna stolica pravi je naglasak u ovoj prostoriji. Stolica je dostupna od kože i eko – kože, ali prava ljepota dolazi iz delikatnih i oštrih linija i opuštenog oblika. Par njih u kutu vašeg većeg, formalnog dnevnog boravka mogu stvarno pomoći preoblikovati prostor i impresionirati goste.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY