10 RAZLOGA ZAŠTO ODABRATI MOJSAN® PROIZVODE

0
112

MojSan® je domaći brand sa jasnim ciljem zadovoljenja potreba korisnika za kvalitetnim snom. Ono što oni rade i što ih čini prepoznatljivim je kvalitet cijelog procesa servisiranja kupaca od proizvodnje do konačnog plasmana proizvoda. Prepoznajte njihove prednosti u nekom od glavnih 10 razloga zašto izabrati MojSan®

Potpuna fokusiranost na zadovoljenje potreba kupaca

MojSan® svojom širokom ponudom proizvoda za spavanje želi osigurati bogat izbor kupcima kako bi bili u prilici odabrati proizvod za svoje jedinstvene, vlastite potrebe. Navike spavanja se razlikuju ponaosob te su kombinacijama različitih vrsta materijala napravili proizvode i za one najzahtjevnije spavače. U standardnoj ponudi imaju veliki broj modela za svaku grupu proizvoda te su pored toga u prilici odgovoriti i na vaše specifične unikatne zahtjeve.

Domaća kompanija sa visokim nivoom kontrole kvaliteta

MojSan® je domaći bosanskohercegovački brand u vlasništvu firme Delibašić poliuretani d.o.o. čiji proizvodni kapaciteti su locirani u Kaknju. Geografski položaj im omogućava brzo djelovanje po pitanju isporuka i servisiranja kupaca u svim kanalima prodaje. Primjena visokih standarda kontrole kvaliteta je u sistemu funkcioniranja branda MojSan® obavezujućeg i strateškog značaja kako bi kontinuirano bili u mogućnosti ispunjavati zahtjeve, kupaca, zakonske regulative i propisa. Svaki proizvod prije distibucije prolazi nekoliko nivoa provjere kako bi bili sigurni da zadovoljava postavljene kriterije.

Inovativna rješenja zahvaljujući novim tehnologijama

MojSan® u vlastitoj proizvodnji koristi nove tehnologije kako bi bili u mogućnosti pratiti svjetske standarde u oblasti proizvodnje sistema za spavanje. Korištenje tih tehnologija im je omogućilo veću efikasnost proizvodnje istih sto se direktno odrazilo na korist za krajnjeg kupca u vidu inovativnih rješenja te visokog nivoa kvaliteta za pristupačnu cijenu. Oni vjeruju da kvalitet nije samo imati kompletan proces pod kontrolom nego i da svaki pojedinačni aspekt djelovanja mora biti razvijan inovativnim i kreativnim pristupom, a u cilju što većeg zadovoljstva njihovih kupaca.

Koriste materijale koji nisu štetni za zdravlje i okoliš

MojSan® sistemi za spavanje u vlastitom sastavu ne sadrže štetne materije koje bi mogle imati negativan uticaj na kožu spavača niti po okoliš. Pažljivim odabirom tekstilnih materijala, pjene, opružnih jezgri i ostalih repromaterijala osigurali su da konačni proizvodi budu sigurni i u krajnjoj upotrebi apsolutno bezopasni za korištenje i namjenu za koju su predodređeni. Usklađivanje standarda proizvodnje svih njihovih proizvoda sa Evropskim regulativama im je jedan od strateških ciljeva s'obzirom na činjenicu da dio vlastitih proizvoda izvoze na tržište Europske unije.

Saradnja sa renomiranim svjetskim partnerima

MojSan® je od samog početka uspostavljanjem visokih standarda u proizvodnji sistema za spavanje utemeljio partnersku i konsultantsku saradnju sa nekim od najpriznatijih svjetskih dobavljača na ovom polju. Trenutno surađujemo sa  DesleeClama®, Boyteks®, YKK®, Leggett & Platt®, DAHMEN®, Jowatt®, Plama-pur®, Vitafoam®, Dürkopp Adler®, JUKI®, PFAFF®, te mnogim drugim.

Društveno odgovorna kompanija

MojSan® je do sada sudjelovao u velikom broju aktivnosti na poboljšanju kvalitete života i pomoći sredini u kojoj živimo. Sudjelovanje u raznim akcijama pomoći, donacijama , stipendiranju te drugim aktivnostima za potrebe zajednice i društva u kojem živimo je od početka krasilo brand MojSan®. Humanim gestovima u trenucima velikih poplava, pomoći bolnicama u cijeloj BiH, donacijama kulturno-prosvjetnim  društvima te drugim gestovima, MojSan® je stvorio sliku kompanije izuzetno cijenjene od strane cjelokupne društvene zajednice.

Glavni sastojak proizvoda sami proizvode

MojSan® brand u vlasništvu kompanije Delibašić poliuretani d.o.o. posjeduje vlastiti pogon za proizvodnju PU pjene ( Polyurethane foam), koja predstavlja najčešće korišten materijal za proizvodnju sistema za spavanje. Mogućnošću da sami proizvodu sirovinu koju najčešće koriste, stvorili su nivo cijena koje predstavljaju najbolji omjer uloženo dobiveno iz perspektive kupca. Danas su u prilici ponuditi proizvode koji su izrazito konkurentni  te cjenovno pozicionirani u prosjeku 20% niže od proizvoda konkurenata sa istim nivoom kvaliteta utrošenih materijala, čime su pokazali osjetljivost za standarde života u BiH.

Izvoz u EU i opremanje velikih hotelskih lanaca

MojSan® već četvrtu godinu za redom izvozi svoje proizvode na tržište Evropske Unije preko kooperanata zahvaljujući razvijenim partnerskim odnosima. U 2013/2014 godini omjer izvoza je bio cca 50% vrijednosti ukupnih proizvedenih dobara. Pored tog segmenta razvijena sposobnost opremanja poznatih hotelskih lanaca u BiH i regionu je nešto po čemu postajemo prepoznatljivi. Danas na madracima MojSan® možete spavati u hotelima; Courtyard by Marriott® Sarajevo, Grand Hotel Neum® Neum, Hotel President® Sarajevo, Pino Nature Hotel® – Prvi Šumar Trebević, Hotel Festival® Sarajevo,  Aqualina®, te mnogim drugim. Interesovanje i realizaciju projekata opremanja hotela, apartmana i pansiona su imali i u Makedoniji te Hrvatskoj.

Edukacija prodajnih predstavnika i savjetnika

MojSan® u fokusu vlastite djelatnosti ima stalno praćenje kretanja na tržištu kako bi se što bolje prilagodili izazovima modernog poslovanja u smislu odgovarajuće prezentacije vlastitih proizvoda. Posebnu pažnju su posvetili edukaciji ljudskih resursa u razvijanju prezentacijskih vještina putem edukativnih treninga a sve sa ciljem što boljeg pristupa krajnjem korisniku naših proizvoda kako bi taj isti kupac mogao lakše pronaći odgovarajuće proizvode za spavanje. Prodajni savjetnici branda MojSan® su prošli faze edukacije te je konstantno usvršavanje sa ciljem pružanja kvalitetnih informacija krajnjem kupcu naš streteški cilj.

Volimo to što radimo

MojSan® team je tim educiranih mladih ljudi koji vrijedno rade na razvijanju i unaprijeđenju proizvodnog asortimana sa glavnim ciljem visokog stepena zadovoljenja potreba kupaca. Pristup svakog uposlenog prema poslu je lakši u uspješniji ako zaista vjeruju u kvalitet onoga što nude predstavljajući reputaciju kompanije u pravom svjetlu. Kreirajući proizvode koji obezbjeđuju kvalitetan san vremenom su zavoljeli to što rade te i dalje žele biti vaš pouzdan partner zahvaljujući kojem ćete i dalje moći istraživati svoje snove!

NO COMMENTS