KUHINJE PROSLAVLJAJU INOVATIVNOST HI-MACS DIZAJNA

0
1439

Funkcionalnost, udobnost i estetika su temelj svake kuhinje. U ovom članku ćemo vam prezentirati par vrhunski dizajniranih kuhinja.

Nova generacija akrilnog kamena, HI-MACS ® je materijal koji je dizajniran i proizveden od strane LG HAUSYS, svjetski lider u tehnološkom sektoru, i distribuira LG HAUSYS u Europi, sa sjedištem u Ženevi (Švicarska). Zbog svojih svojstava toplinskog oblikovanja i njegova široka paleta boja, HI-MACS ® je u mogućnosti pružiti bezbroj mogućnosti u ekskluzivnoj doradi. Štoviše, ovaj materijal može biti izrađen tako jednostavno kao drvo, i jednostavan je za rukovanje.

Njegova glatka površina lako se čisti i osigurava visok stupanj otpornosti na toplinu i svakodnevnih dezinficijensa. Kuhinja je na taj način posebno pogodna za kontakt s hranom, otporna na vlagu, mrlje, ogrebotine. Bez dodatnih teškoća, pedstavljamo vam neke izvrsne projekte koji mogu pomoći i poboljšati moderan dom:

 

OTOK PURE

U korištenju iznimno hrabar izbo boja, kuhinjski otok je savršena ravnoteža između elegancije i inovacija. Njegov izvorni šarm i posvećenost detaljima ide besprijekorno sa najvišeg dizajna interijera. Energična boja HI-MACS ® Banana se koristi na cijelom radnom stolu, kao i na bar polici za doručak. Male svjetiljke stvaraju prekrasnu rasvjetu iza glatkih krivulja otoka.

 

KREATIVNE I FUTURISTIČNE: NEBO JE GRANICA ISLAND KUHINJA

Island Kuhinja je pravo umjetničko djelo koju je genijalno izradio dizajner Xavier bonte . Kad su sva vrata zatvorena, tehnički aspekt otoku nestaje, stvarajući oblik oblaka na nebu ili svemirski brod u svemiru. Zahvaljujući fleksibilnosti HI-MACS ® nove generacije akrilnog kamena,  je bilo moguće da se ugrade indukcijone ploče, dva sudopera, slavinu i četiri ladice. Vrh otoka se otvara i zatvara elektroničkim putem daljinskog upravljača.

 

 

 

Komentari

comments