DIVNO OSMIŠLJEN I DIZAJNIRAN STAN U ZAGREBU

0
1447

Piše: L.P.

Veći stanovi nude mogućnost slobodnijeg izražavanja u bojama i teksturama, te veličini i broju komada namještaja, međutim manji stanovi su izazov i uspijemo li uklopiti praktična rješenja popraćena odgovarajućom estetikom, to je pravi šah mat.

Manji stanovi, ukoliko su pametno osmišljeni i dizajnirani, mogu dati bolji efekt intimne atmosfere, te bolji doživljaj intimnosti prostora – tvrdi dizajnerica interijera Bosiljka Antolković, za hrvatski portal “Dom i dizajn”, inače vlasnica M2 studija za uređenje interijera, u Zagrebu.

Stan na fotografijama je jedan od njenih najdražih projekata, a riječ je o simpatičnom stanu od  40 kvadratnih metara u zagrebačkom naselju Maksimir koji se sastoji od dnevnog boravka povezanog sa kuhinjom, manje spavaće sobe, ulaznog hodnika, prilično velikog kupatila i malene lođe koja gleda na visoki zeleni drvored.

Uređenje stana je u modernom minimalističkom stilu, prilično je svjetao, bijela boja, naravno dominira, radi postizanja efekta uvećanja prostora, dok žuti detalji u kuhinji i dnevnom boravku, prostoru daju veselost i posebnu notu opuštenosti. Spavaća soba, također, nastavlja priču opuštenosti i minimalizma, ona je u nježnim pastelnim nijansama, dok je kupatilo u nepogrješivoj, elegantnoj crno – bijeloj kombinaciji.

Izvor: http://domidizajn.jutarnji.hr/

 

Komentari

comments