PREDSTAVLJAMO: EKSLUZIVNI SALON KERAMIKE GALLERY SARAJEVO

0
3346

Piše: A. Šulović

Nedavno je Sarajevo dobilo mjesto, gdje će svi oni koji cijene estetiku i kvalitet kada je u pitanju keramika i sanitarija moći pronaći nešto za sebe.

Eksluzivni salon keramike Gallery, smjestio se u sarajevskom naselju Grabavica, u ulici Zagrebačka 2, a samim ulaskom u ovaj objekat, biće vam jasno da se radi o mjestu koje odiše profinjenošću i kvalitetom.

Gallery je eksluzivni zastupnik italijanskog vrhunskog brenda FLORIM, koji se ubraja među prvih nekoliko najboljih svjetskih proizvođača keramike.

FLORIM Ceramiche, italijanski proizvođač granitne keramike, nudi projektantima sveobuhvatna rešenja za sve zahtjeve u arhitekturi, uređenju enterijera i građevini. Snaga Florim Ceramiche leži u identitetu njegovih brendova: Cerim, Floor gres, Rex, Casa Dolce Casa, Casamood.

Tako je i jedan od osnovnih ciljeva salona Gallery da svjetske trendove u opremanju enterijera i eksterijera kroz prodaju vrhunske keramike, kupaonskog namještaja i sanitarija dovedu i u BiH.

Iz salona ističu da je glavni i osnovni razlog njegovog otvaranja želja da Sarajevo dobije reprezentativnu i eksluzivnu keramiku. Već nakon nekoliko mjeseci rada, prepoznati su kod kupaca i klijenata, a naročito kod arhitekata, koji cijene značaj vrhunskih proizvoda.

Osim brendova iz FLORIM grupacije, u ponudi imaju i brendove Gessi i Flaminia, a zastupnici su i italijanske firme Jacuzzi. No uskoro će se u njihovoj ponudi naći i parketi i ostale podne obloge, te eskluzivne vještačke trave.

Gallery d.o.o. pruža usluge posredovanja, podrške, kako trgovcima, tako i arhitektama, sa fabrikama te nabavke kompletne opreme za kupatilo, wellness i spa program renomiranih proizvođača iz Italije.

Sastavni dio njihove usluge je profesionalna edukacija o proizvodima, te snadbjevanje partnera i klijenata svim potrebnim katalozima, uzorcima, tehničkim karakteristikama, atestima, kad god im je to potrebno.

Na kraju naša preporuka je da posjetite salon keramike i sanitarije Gallery, gdje možete pogledati sve proizvode renomiranih brendova iz Florim porodice, Rex, Floor Gres, Cerim, Casa Dolce Casa, Casamood, kao i Jacuzzi i Gessi proizvoda.

 

Komentari

comments