BALDAHINI ZA MALE PRINCEZE

0
983

Dok su male djevojčice maštaju da su princeze, da je njihova soba dvorac, listaju slikovnice i čitaju bajke u kojima glavni likovi spavaju u raskošnim krevetima s baldahinima i nadaju se kako će jednog dana u carstvo snova ulaziti baš s baldahinom iznad glave.

baldahin9

Talijansko-francuski brend Numero 74 ove želje pretvara u stvarnost svojim kolekcijama baldahina koji se svake sezone lansira u nekoj novoj boji. Inspiriran tradicionalnim tajlandskim dizajnom, sastoji se od minuciozno razrađenog ‘šešira’ iz kojeg se pružaju slapovi tkanine koji mogu nadvisivati krevetić bebe, krevet male princeze ili ograđivati poseban kutak u sobi namijenjen igri.

baldahin4

baldahin6

Zahvaljujući dugačkoj tkanini od baldahina brzo nastaje šator, dovoljno je ispod njega aranžirati tepih i jastuke kako bi igranje bilo neometano, a dječji dvorac potpun. Numero 74 baldahini dolaze po cijeni od 74 funti, a osim njih brend u svojoj ponudi ima sve što bi vam moglo zatrebati za uređenje dječje sobe. Brend možete pratiti na službenim stranicama, kao i Facebooku te Instagramu.

baldahin5

baldahin10

baldahin8

baldahin7

baldahin2

baldahin12

www.journal.hr

NO COMMENTS