4 UVJETA ZA ZDRAV I SIGURAN DOM UZ VELUX INTEGRA® KROVNE PROZORE

0
755

Električno upravljani VELUX INTEGRA® krovni prozori i sjenila svako potkrovlje transformiraju u zdrav i siguran dom. Napredna tehnologija i jednostavna upotreba omogućuju vam da se u vašem domu osjećate ugodno i sigurno.

4 uvjeta za zdrav i siguran dom:

1. Svjež zrak
Minimalno 4 provjetravanja dnevno izbaciti će alergene iz prostora. Zato VELUX INTEGRA® daljinski upravljač ima automatski program provjetravanja koji misli umjesto vas. Program otvara prozore 4 puta dnevno po 15 minuta i tako izmjeni sav zrak u prostoriji veličine 16 m2.

2. Ugodna unutarnja temperatura
Unaprijed programirana sjenila zaštititi će prostor od pregrijavanja tijekom ljeta i omogućiti pasivno solarno grijanje tijekom zime. Rezultat je ugodna klima prostora, a dodatna nagrada je ušteda energije.

3. Kvalitetan san
15 minuta prije spavanja prozor se otvara i provjetrava vašu sobu, nakon toga sjenilima zamračuje prostor da vam omogući kvalitetan san. Ujutro vas bude svjetlost i svjež zrak u unaprijed programirano vrijeme.

4.Sigurnost
Samo jednim dodirom na upravljački panel zatvorite sve prozore u vašem domu. Ako zaboravite, ne brinite jer će kišni senzor zatvoriti prozore umjesto vas s prvim kapima kiše. Kad odlazite na odmor, program “Na odmoru” će podizati i spuštati sjenila ostavljajući dojam kao da ste kod kuće. Na vama je da se opustite.

NO COMMENTS