AMBYENTA DOBILA PRIZNANJE: NAJKVALITETNIJI NAMJEŠTAJ U BIH

0
1444

Ambyenta – najkvalitetniji namještaj u BiH,rezultat je tržišnog istraživanja koje je u Bosni i Hercegovini početkom ove godine obavila renomirana švicarska organizacija ICERTIAS (International Certification Association).

Quadal – AmbyentaPrestižna QUDAL – QUality meDAL zlatna medalja, mjerilo je ko na tržištu nudi najvišu razinu kvaliteta i dodjeljuje se na temelju iskustva i mišljenja samih potrošača.

Bosanci i Hercegovci su pitani koji bi proizvod kupili ako imaju neograničenu količinu novca, a ako bi bili vođeni isključivo kvalitetom proizvoda.

Na pitanje: “Navedite naziv proizvođača namještaja koji po vašem ličnom iskustvu nudi apsolutno najviši nivo kvaliteta na bosanskohercegovačkom tržištu” većina ispitanika odgovorila je sa “Ambyenta”.

Hrvoje Kraljević, direktor Divizije Ambyenta povodom osvajanja prestižne nagrade QUDAL-Quality meDAL izjavio je: „Ponosni smo što nas kupci i tržište doživljaju prvim izborom, pogotovo u vremenu kad se svi pomno i ozbiljno odlučujemo o kupovini, s pravom očekujući pravu vrijednost i kvalitet za svoj novac“.

Također moram reći, da smo poštujući naše temeljne vrijednosti: “najviša kvaliteta, vrhunska usluga i profesionalnost u odnosu sa kupcima”, pri tom stalno ulažući u edukaciju djelatnika i nove softverske tehnologije, i težili ovakvoj reakciji tržišta.

Nagrada je za nas prije svega čast, ali i podstrek da nastavimo s daljnjim usavršavanjem i pozicioniranjem brenda Ambyenta na domaćem, ali i susjednim tržištima.

Kompanija FIS je proizvođač namještaja Ambyenta i kao trgovački lanac već tri decenije uspješno posluje na bh.tržištu.

O prestižnoj QUDAL-QUality meDAL predsjednica Uprave društva FIS, Snežana Gudelj rekla je: „Svakako nas raduje što Fisove vitrine i zidove krase brojna priznanja i nagrade, ipak, posebno se ponosimo ovim prestižnim priznanjem, priznanjem za kvalitetu vlastitog brenda. Svi oni koji se bave proizvodnjom i stvaraju novu vrijednost me razumiju, jer znaju koliko je teško u ovakvom poslovnom ambijentu postati uspješan i konkurentan“.

Ovo je drugo priznanje koje je naše poduzeće osvojilo na temelju mišljenja potrošača i kako taj sud smatramo i najmjerodavnijim,uvjereni smo da smo na pravom putu i da ostvarujemo svoj cilj.

Komentari

comments