Uredski stolovi u bijeloj boji su pravi odraz profesionalizma sa stilom …

 

Jednostavna i čista bijela boja može biti kao boja vrlo zastrašujuća. Može izgledati pretenciozno zbog nedostatka praktičnosti u nekim slučajevima, ali ona također može donijeti sjaj i luksuz interijeru ako se pravilno koristi.

 Bijeli uredski stol, na primjer, može miksati dva elementa na zaista harmoničan način. On ima profesionalnu privlačnost, ali također izgleda moderno.

 

Bijeli stol je zaista sjajan izbor za kućne urede koja je dio otvorenog plana, a ne posebna prostorija. Postavlja se uglavnom nasuprot svijetle-boje zida i tako će izgledati manje nametljivo i ljepše će se uklopiti u cijeli ambijent. Ako odaberete bijeli stol za vaš kućni ured stolica treba biti također bijela.

 Ako je vaš dom dizajniran u modernom i minimalističkom stilu, onda jednostavno bijeli stol izgledala zaista moderno u interijerima koji zastupaju ove vrste stilova u uređenju. Možete ga dopuniti smjelim akcentima u boji.

 Ako želite da vaš kućni ured izgleda prozračno, prostrano, ali i toplo i ugodno, odlučite se za bijele stolove. Neka akcenti poput stolica, tepiha, zidnog dekora budu u drugim bojama. Uz bijeli namještaj lijepo će izgledati zidovi u boji senfa, žute ili bež, svjetlo smeđe.

 

Bijeli stol se može koristiti kao kontrastni element u kućnom uredu gdje ima dosta tamnih elemenata. Igrajte sa kontrastima i dodajte crne stolice, police, možda čak i zidne slike u tamnim nijansama.

 Ako ste okruženi svijetlim bojama, bijeli stol se neće isticati. Dodajte vizualni efekt koristeći tepihe sa šarama ili jarko obojene tepihe.

 

Ne želite žrtvovati cijelu prostoriju u svom domu i pretvorite je u kućni ured, a i to je razumljivo. I zašto bi, kada možete koristiti i kutak ispod stubišta. Dodajte prilagođeni bijeli stol tako da radna zona ostaje neprimjetna.

 Ima nešto nepogrešivo ženstveno u bijelom stolu, pogotovo ako je u paru s elegantnom stolicom s mekim linijama i zaobljenog oblika.

 

Umjesto da namještaj bude u centru pažnje u kućnom uredu, koristite male sitnice, fotografije i umjetnička djela prikazana na zidu, malo pribora na vašem stolu itd. Ako ste se odlučili za elegantnan bijeli stol za vaš kućni ured, možete istaknuti jednostavnost i svjetlinu prostora držeći se jednostavne palete boja. Možda vaša boja može biti siva.

 A kad smo kod minimalizma, možete postići slične rezultate spajanjem bijelog zidnog stola s oštrim bijelim zidovima, tamnim drvenim podom i nekoliko crnih dekora, samo zbog kontrasta.

 Koristite formu, teksturu i obrazac za stvaranje željenog ambijenta u kućnom uredu.

 Stol može biti bijele boje i jednostavnog dizajna, ali neka stolica posjeduje meke linije. Crno – bijele pruge izgledaju elegantno, a mali tepih je savršen dodatak.

 Nemojte zaboraviti koliko praktični bijeli stolovi mogu biti.

 

 

(dizajndoma.hr)

 

Komentari

comments

Ambyenta namještaj