Pratite li vlogove na YouTubeu, Suzie Bonaldi, poznatija kao Hello October, vjerojatno vam je poznato lice. Sa svojim je kanalima na britanskoj blogerskoj i vlogerskoj sceni od 2011., dvije godine kasnije postaje zamijećena na svjetskoj razini, a danas broji preko 200 tisuća followera na Instagramu i 400 tisuća na YouTubeu.

Iako su joj primarne teme bile beauty i moda, s vremenom je sve više tema počela posvećivati lifestyleu. Zaokret je to u kojem idu brojne blogerice jer se osjeća određen zamor od konstantnih modnih kombinacija i beauty tutorijala te su svi u potrazi za novom razinom svojeg posla. Suzie se nedavno preselila u novi dom koji pomno uređuje s brojnim detaljima, a sve o svojoj opsesiji uređivanjem interijera otkriva na novom Instagram profilu @hellooctoberathome.

HELLO OCTOBER AT HOME

Primarne nijanse koje ćete vidjeti u njenom domu su pastelne. Uglavnom su u fokusu velika dnevna soba s puno prirodne svjetlosti i zanimljivim ogledalom iznad kamina te spavaća soba u kojoj je fokus na mekanom krevetu. Brojni slatki detalji čine ovo carstvo u kojem veliku ulogu igra popularna puderasto-ružičasta, od čupavih jastučića do ukrasnih biljaka.

Suzie je useljenje u novi dom jako dobro i marketinški osmislila pokrenuvši projekt Hello October At Home jer na njenoj stranici sada možete i kupiti sve ono što se nalazi u kući. Sudeći po komentarima pratitelja koji nestrpljivo žele doznati otkuda je svaki detalj na slici, projekt će biti itekako uspješan.

U nastavku razgledajte njen novi dom, možda pronađete inspiraciju za svoj prostor.

Foto: Instagram

PRIKAŽI
SAKRIJ