DECOR IN PROIZVOD SEDMICE: POSTELJINA MAROKO, DORMEO

0
377

 

Odabrala Decor In arhitektica: Bojana Bikić Vuleta

Sa našim ovosedmičnim proizvodom iz Dormea, želimo da pretvorite spavaću sobu u egzotičnu oazu sa Maroko plavom posteljinom. Maroko dizajn koji je isprintan preko cijele posteljine pruža dašak orijenta vašoj spavaćoj sobi, te stavlja krevet u centar pažnje.

Zahvaljujući snažnoj boji, dezenu i teksturi spavaća soba će postati vaša omiljena oaza za odmor. Odgovarajuća boja donje strane navlake i jednobojne odgovarajuće jastučnice pružit će vam pravi ugođaj orijenta. Egzotika koju donosi Maroko, poznata je po svojim intenzivnim bojama, te prelijepim motivima, baš kao što je i ova posteljina, novitet Dormea.

Posteljina je napravljena od 100% satenskog pamuka, pružajući nježan, sjajan, svilenkasti izgled. Navlaka se kopča na dugmiće, dok je jastučnica na preklop.

Dimenzije: navlaka 140×200 i jastučnica 50x70cm, po cijeni od 69,390KM.
Održavanje ove posteljine je jednostavno, pere se na 40°C, nije je poželjno izbjeljivati, a preporučuje se sušenje na nižim temperaturama, takođe može se i peglati.

Posteljina Maroko je pogodna za ljubitelje luksuznih materijala, kao što je satenski pamuk. Preporučuje se za sve one koji žele da osvježe spavaću sobu sa modernim dizajnom i bojama.

Ovu posteljinu možete da naručite putem sajta www.dormeo.ba ili da je kupite u vama najbližoj Dormeo prodavnici (Sarajevo, Banja Luka, Zenica, Bijeljina, Cazin, Prijedor, Mostar, Tuzla, Goražde, Brčko, Bugojno). Studio Moderna d.o.o, Trg Solidarnosti bb, Sarajevo.

NO COMMENTS