DECOR IN PROIZVOD SEDMICE: VUNENI PREKRIVAČI GOLD, WOOL-LINE, SARAJEVO

0
665

Odabrala Decor In arhitektica: Bojana Bikić Vuleta

Wool-line “GOLD“ vuneni pokrivači izrađeni su od dva sloja međusobno spojena češljanog 100% ovčijeg runskog vunenog krzna. Potpuno su prirodne, bez dodataka ljepila. Wool-line “GOLD“ pokrivač je izuzetno ugodan, nježan i pozitivno utiče na tijelo i raspoloženje. Može se upotrebljavati i bez presvlake. Izvrsna svojstva čiste runske vune brinu za fantastično upijanje i odstranjivanje vlage, optimalnu regulaciju temperature i stvaranje izvanredno ugodne klime za san. Ekskluzivan, neizrecivo nježan runski vuneni pokrivač zaista pruža luksuzan, kraljevski san.

Spavajući obnavljamo energiju, tijelo se opušta i odmara, dok mozak sistematizira informacije primljene tokom dana. Stres, ubrzani tempo i pritisci svakodnevice nepovoljno utječu na zdravlje, što se prenosi i na kvalitet sna. Prirodni materijali od kojih je izrađena krevetnina „Wool-line“ pomaže da se budite odmornije i zadovoljnije.

Prirodna svojstva i funkcije vune ublažavaju negativne učinke stresa i pospješuju kvalitetu sna. Pored toga blagotvorno djeluju i olakšavaju tegobe poput reume, bolova u mišićima i problema povezanih sa slabom cirkulacijom. Vuna kao prirodni proizvod stvara zdravo i povoljno okruženje za spavanje, dok mekoća vlakana jamči poseban osjećaj udobnosti i relaksacije svojstven samo vuni.

jorgan gold

» Antialergijsko djelovanje »» Ukoliko vam alergija, grinje ili astma zadaju poteškoće prirodna krevetnina od vune Vaš je idealni izbor. Mikronska vlakna vune sadrže vrlo malu količinu prirodnog lanolina, što nije pogodan okoliš za grinje. Miran san je zagarantovan.

» Prirodni regulator topline i vlage »» Čovjek tijekom spavanja izluči više od pola litre znoja. Za razliku od umjetnih materijala vuna ne zadržava znoj u jorganu. Zbog spečifične strukturne građe svakog vlakna vuna radi kao “prirodni klima uređaj” – pospješuje prozračnost, a zadržava toplinu!

» Optimalna temperatura »» Vuna je poznata po tome što zimi grije, a ljeti hladi. Ova osobina rezultat je prirodne regulacije vune koja je usklađena i radi u dogovoru s tijelom. Vuna na vanjskim dijelovima zadržava hladni, odnosno topli zrak, te tako regulira uvijek optimalnu temperaturu za spavanje.

» Štiti od nepovoljnih zračenja »» U današnje vrijeme ovo je možda i najvažnije svojstvo vune. Vuna razbija štetna zračenja iz okoline kao što su izvori elektromagnetskog zračenja: TV, električne instalacije, računala, wireless uređaji, i sl. Vuna štiti i od štetnih utjecaja podzemnih voda.

Za sve dodatne informacije o ovom i drugim proizvodima posjetite salon Wool-line, Binježevo bb, Mostarsko Raskršće u Sarajevu, ili internet stranicu www.wool-line.ba

NO COMMENTS