DECOR IN: PRVI BH. SERVIS ZA ONLINE DIZAJN ENTERIJERA

0
14802

 

Klasični način projektiranja, kada arhitekte izlaze na teren, sve više zamijenjuje online dizajniranje. Prateći svjetske trendove i Decor In nudi svojim čitaocima mogućnost da iz svog toplog doma, uz samo nekoliko pokreta mišem, naručite uređenje svog prostora.

Cijela komunikacija sa našim arhitektima se odvija putem e-maila, od slanja pitanja, fotografija, mjera, tlocrta i želja klijenta do izrade idejnog rješenja ili glavnog projekta.

Sve funkcioniše brzo i jednostavno, nema nepotrebnog gubljenja vremena kod izlaska na terena, a samim tim i cijene su niže. Ne postoji geografska ograničenost, te našu uslugu online projektovanja možete dobiti u bilo kojem kutku svijeta da se nalazite.

Znači, dovoljno je da nas kontaktirate na mail info@decorinportal.com, napišite vaše želje i zahtjeve, izaberete uslugu i prepustite našim arhitektima da rade svoj posao i da vas vode kroz projekat.

Nudimo usluge e-mail osnovnog savjetovanja kada dobijate opširan odgovor naših arhitekti, propraćen primjerima i fotografijama, ali i online projektovanja.

Dizajnom putem elektronske pošte naši će arhitekti, na temelju podataka o prostoru koji želite urediti i koji šaljete e-mailom, pripremiti generalno rješenje kako da uredite vaš prostor. Arhitekti vam mogu pomoći kako da uklopite namještaj u prostor, da napravite idealnu kuhinju, američki plakar po mjeri, kako da urediti dnevni boravak ili bilo koju sobu u domu. Na mail ćete dobiti projektno rješenje u 2D ili 3D osnovama i presjecima, savjete i fotografije.

Uslugom online dizajna enterijera, Decor In pomaže svojim čitaocima da ostvare svoj dom iz snova bez obzira gdje žive ili kakav budžet imaju.

ZA SVE INFORMACIJE JAVITE NAM SE NA E-MAIL info@decorinportal.com ILI NA BROJ TELEFONA: +38762330804.

Komentari

comments