DECOR IN RECENZIJA: TUŠ KABINA ILI KADA

0
3241

Decor In portal će od decembra, svakog petka imati rubriku Recenzija by Bojana Bikić Vuleta. U ovoj svojevrsnoj kolumni naša saradnica arhitektica Bojana će sa vama djeliti svoje misli o svemu što je dojmilo iz polja arhitekture, unutrašnjeg uređenja i života uopšte. Uživajte.

Tuš kabina ili kada

Piše: Bojana Bikić Vuleta, dia

Često mi se postavi pitanje kod uređenja kupatila, šta da se stavi, kada ili tuš kabina. Odgovor na ovo pitanje zavisi od više faktora, prostora, individualnih potreba i želja i sl. Čini mi se, kakvo god rješenje da ponudite, druga strana neće biti u potpunosti zadovoljna.

Sasvim sigurno da je teško u prostoriji koju nazivamo kupatilo, a kod nas, kvadrature cca 3m² staviti sve potrebne sanitarne elemente, te veš mašinu (da neko slučajno nije pomislio na sušilicu za veš!), bojler, police i sl. i da to stvarno izgleda dobro. Nemoguća misija. Na trenutak se čini da jedino čarobni štapić može ovo da riješi.

Elem, da, postoji rješenje! Uvjerenja sam da svaki prostor ima adekvatnu namjenu i da se do dobrog projekta može doći. Ali, uvjek je teško izabrati, crno ili bijelo, dobro ili loše. Ma pustimo priču, pristojno kupatilo treba da ima i jedno i drugo, i kadu i tuš kabinu. Ja to želim sebi i drugima.

tus kabina

BBV

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY