DECOR IN VAS DARUJE: OSVOJITE SET NOŽEVA ZA SIR

0
2376

Dragi naši čitaoci,

Decor In Portal je osnovan prije malo više od mjesec dana sa željom da se na jednom mjestu nađu sve informacije o uređenju enterijera, ali i eksterijera, od ideja i savjeta, preko akcija i ponuda u prodavnicama, do adresara firmi i malih oglasa.

Iznimno nam je zadovoljstvo što nas Vi podržate od samog početka, što cijenite naš rad i trud, te vrlo rado od Vas primamo svaku sugestiju, prijedlog, ali i konstruktivno kritiku. Ako želite da nam uputite svoje komentare ili imate želju da pišemo o nekoj temi, pišite nam na mail adresu info@decorinportal.com.

Nezaboravite i naše rubrike Mali oglasi i Savjet stručnjaka, u kojima Vi sami možete kreirati sadržaj.

Uspješan početak ovog našeg, kako smo ga mi nazvali virtualnog dnevnog boravka, u kojem možemo opušteno sjediti, piti kafu, jesti kolače i razmjenjivati ideje o uređenju doma, želimo da podjelimo sa Vama. Zbog toga i organizujemo mini darivanje. Poklon je Franke set noževa za sir.

Sve što treba da uradite je da lajkujete našu Facebook stranicu (ako već niste) https://www.facebook.com/decorinportal, te da podjelite ovaj tekst na Facebooku  sa prijateljima.

Nagradna igra traje do nedjelje, 8. decembra, a pobjednik će biti izabran putem stranice random.org, u ponedjeljak.

Sretno svima.

Komentari

comments