DECOR IN PROIZVOD SEDMICE: JASTUK HITEX CLIMA FEEL, VITAPUR

0
110

Odabrao Decor In tim

Klasičan jastuk HITEX Clima Feel napravljen je tako da vam pruža potporu u svim spavaćim položajima. Odlikuje ga izvanredna mekoća i bit će najbolji izbor za sve koji vole mekane jastuke.

hitex jastuk

Primjeren za sve spavaće položaje

Klasičan jastuk primjeren je za sve spavaće položaje. Predstavlja najbolji izbor za sve vas koji ne znate koji je vaš savršen položaj za spavanje i za sve koji vole mijenjati položaje. Neovisno o položaju spavanja ovaj jastuk pružit će vam najbolju potporu i osigurati ugodan san.

Potpuna mekoća i udobnost omogućuje punjenje jastuka

Jastuk vas obavija mekoćom i udobnošću, kao da spavate na paperju. Bit ćete oduševljeni njegovim prilagođavanjem. Jednostavno ga savijajte kako želite i on se bez obzira na trenutni položaj, vraća u prvobitno stanje.

Jastuk sa prozračnom AIRMASH tkaninom, brine se za dodatnu svježinu i prozračnost

Vanjski rub jastuka Clima Feel je izrađen od posebne airmash tkanine, koja povećava prozračnost i svježinu. Napredni klimatski modul odlično povećava cirkulaciju zraka i tako učinkovito osigurava konstantnu prozračnost.

Periv jastuk za svježinu i čistoću

Jastuk je periv na 60 °C, čime ćete održavati čistoću i higijenu na najvišoj razini. Primjeren za osobe sklone alergijama.

Jastuk HITEX Clima Feel možete kupiti u Vitapur trgovinama i trenutno je snižen sa 79,90 KM na 39,95 KM.

Više informacija o firmi Vitapur pogledajte ovdje: http://decorinportal.com/adresar-poslovni/listing/vitapur-d-o-o-sarajevo

NO COMMENTS