DECOR IN PROIZVOD SEDMICE: POKRIVAČ MOJ SAN OLIVOIL

0
158

Pokrivač Moj San Olivoil je vrhunski proizvod sa mekanim vanjskim platnom i punjenjem koje garantira visok nivo udobnosti za spavača. Ovaj praktični pokrivač sa punjenjem od prirodnih vunenih vlakana obloženih visokokvalitetnim Olivoil®  platnom je moguće naručiti u dimenziji: 200×140 i 200×200.

POKRIVAC MOJ SAN

  • Antialergijski pokrivač

  • Izrađen od materijala vrhunske kvalitete

  • Punjenje od 100 gramskog sloja vunenih vlakana

  • Obloga od visokokvalitetne Olivoil® pletenine na bazi maslinovog ulja

  • Praktičan i periv pokrivač dugog vijeka trajanja i postojanosti

  • Čini kožu mekšom i elastičnijom

  • 100% prirodna vuna u punjenju

Mikrokapsule maslinovog ulja održavaju vlažnost kože čineći je mekšom i elastičnijom. Prirodni vuneni sloj obezbjeđuje temperaturnu termoregulaciju. Pokrivač Moj San Olivoil, nestvarna udobnost za savršeni ambijent spavanja!

Unutrašnjost Pokrivača Moj San Olivoil je punjena termički obrađenim slojem 100 gramske vune koja je proštepana sa vanjskim platnom i ravnomjerno raspoređena cijelom dužinom tako da u slučaju pranja neće doći do nakupljanja niti stvaranja neravnina ili grudvanja unutrašnjosti.

Vuna, prirodni izolator i temperaturni regulator je prirodno vlakno koje ima višestruka korisna svojstva za spavača. Tokom zimskih mjeseci zadržava tjelesnu temperaturu dok u ljetnim mjesecima se ponaša kao temperaturni regulator zahvaljujući upijanju tjelesne vlažnosti čime pomaže da ne osjećate vrućinu. Pokrivač Moj San Olivoil se može koristiti i ljeti i zimi zahvajujući sviojstvima vune. Vuna je prirodno elstična te garantira dugi vijek trajanja proizvoda. Proizvod je periv na 40°C.

Pokrivač Moj San Olivoil je izrađen od visokokvalitetnog Olivoil® platna koje je perivo na 40°C i zadovoljava Öko-Tex standarde. Prednosti masline kao biljke i njena izuzetna medicinska svojstva su inspirirale tehnologe da te koristi prenesu na platno. Maslinovo ulje sadrži vitamine A, E, D i K koji obnavljaju ćelije kože i usporavaju proces starenja. Zahvaljujući mikrokapsulnoj tehnologiji to svojstvo se prenijelo i na platno. Tretman Olivoil® pomaže održavanju vlažnosti kože, čineći platno besprijekorno mekim. Koža u dodiru sa platnom se obnavlja tokom spavanja, Olivoil® platno je čini mekšom i elastičnijom obezbjeđujući savršeno okruženje spavanja.

Sirovinski sastav:

Visokokvalitetna antialergijska pletenina

Vunena prirodna vlakna 100 g/m2

Za korištenje proizvoda nije nužno imati odgovarajući šlifer.

NO COMMENTS