DECOR IN PROIZVOD SEDMICE: TAPETE SA LEOPARD PRINTOM, DUGA IDEAL

0
192

Odabrala Decor In arhitektica: Bojana Bikić Vuleta

Kada bi smo vas pitali o upotrebi „životinjskih šara“ u enterijeru, vjerovatno bi čuli različita i podijeljena mišljenja. Mi vam predstavljamo tapete u leopard printu, a koje možete pronaći u salonu Duga Ideal d.o.o. te govorimo o njihovoj primjeni u životnom prostoru.

Kolekcija poznatog italijanskog dizajnera Roberto Cavalli donosi luksuz, glamur, sjaj i veoma prepoznatljiv stil dizajnera i u enterijer.

Duga Ideal nudi izbor ovakva tri dezena, orginalni tigrasti kao i crni i bijeli otisak. Prvi „orginalni“ uzorak najčešće srećemo u svijetu mode, a hrabri i odvažni ga korite i u enterijeru. Ovu ekstravagantnu tapetu treba dozirati sa posebnom pažnjom. Sa njom se rade samo detalji, manje površine, akcenti. Ne treba je mješati sa drugim printovima.

Upotrebljena u dnevnoj, spavaćoj sobi ili nekom javnom objektu, ostaviće dramatičan, vanvremenski utisak koji privlači pažnju.

Bijeli i crni tigrasti otisak je sofisticiran i može se upotrijebiti na većoj površini zida, skladno ukonponovan sa drugim elementima i dekoracijama, svakako ostaviće dah luksuza i prefinjenosti.

Struktura tapeta je vinil na non-woven podlozi, a dimenzija rolne je: 0.70×10.05m.

Ove, kao i druge tapete i širok asortiman građevinskih proizvoda potražite u Duga Ideal d.o.o. Braće Jugovića 80, 74000 Doboj. Za dodatne informacije posjetite stranicu www.dugaboje.ba ili https://www.facebook.com/dugaidealdoboj/.

NO COMMENTS