DIZAJN IDEALNOG RADNOG STOLA

0
726

Novi Kinetic Desk M1 koji je djelo tvrtke Stir je idealan radni stol koji se može kupiti. On povećava produktivnost i dobro stanje, i to ne samo vama već čitavoj tvrtki. Vaš Stir Kinetic radni stol lako se pokreće dok radite, bez ikakve muke ili neugodnosti. Energiju koju na taj način štedite možete upotrijebiti za nešto kreativno.

Ovaj radni stol ima set algoritama i prilagođenih sučelja koji mu daju mogućnost osjećaja, uči i da se prilagođava potrebama svakog korisnika. Njegov firmware također prati korištenje i pamti podatke i preferencije svakog korisnika. Ovaj radni stol osjeća vašu prisutnost i budi se po vašem dolasku. Prati vrijeme koje provedete sjedeći ili stojeći, kao i vrijeme koje provedete izvan njega. Također, on će vam dati informacije kako napredujete prema svojim ciljevima, te koliko ste kalorija potrošili dok stojite i radite.

Vaš radni stol se adaptira i prilagođava tako da vam savršeno odgovara. Kada zapamti da li više volite sjediti ili stajati, ili pak koliko dugo volite stajati, on će vam sugerirati koje je vrijeme najbolje da se pomaknite i promijenite položaj.

Također, on može prepoznati tko ste ukoliko nosite FitBit, a moguća će biti i integracija više pametnih uređaja. Uporabom Bluetootha, vaš stol vas ulogirata, koristi vaše postavke i podatke.

 

 

Komentari

comments