Piše: V.Vujić

Kuća koja je iz 50-tih godina postala je novi dom za bračni par sa djecom. Ideja je bila da se kreira ugodan prostor za boravak porodice koja će moci da uživa u luksuznom domu. Poznati dizajnerski studio iz Španije imao je zadatak da napravi postor koji je unikatan i dovoljno kreativan da boravak u kući bude što udobniji.

Dizajn doma se sastoji iz jednostavnosti, ali i velikog broja detalja koji mu daje moderan izgled. Kuća je smještena na dvije etaže, a sastoji se od kuhinje, dnevne sobe, spavaćih soba za bračni par, djecu i goste, kupatila, prostora za igru i vrta.

Posebnu pažnju privlači kuhinja, čiji dizajn se sastoji iz bijelog kuhinjskog namještaja u kombinaciji sa toplim teksturama drveta sa jednostavnom cemetnom podlogom. Prostor za igru i čitanje sastoji se od više etaža, što ga čini posebnim i kretivnijim za one koji borave u njemu.

Egue y setaEgue y setaEgue y setaEgue y setaEgue y setaEgue y setaEgue y setaEgue y setaEgue y setaEgue y setaEgue y setaEgue y setaEgue y setaEgue y seta

Photos by: VICUGO FOTO

NO COMMENTS