Ove godine u mjesecu julu Dormeo slavi 15.  godina postojanja, i ova posebna godišnjica obilježena je raznim aktivnostima i posebnim ponudama za kupce isve to u 40 zemalja svijeta gdje Dormeo danas uspješno posluje.

Dormeo je brand koji je svojim kvalitetom i revolucijom u industriji proizvoda za spavanje za cijelu porodicu, opravdao titulu vodećih brandova i ujedno obilježio živote miliona ljudi širom svijeta. Dormeo je danas prisutan u 40 zemalja, a samo u Evropi 8 miliona zadovoljnih korisnika spava na Dormeo madracima i nadmadracima.

Dormeo rodjendana u Bosni i Hercegovini će biti obilježen uz Dormeo rodjendanski karavan koji će posjetiti nekoliko gradova u našoj zemlji.

Nakon Sarajeva, Dormeo rodjendanski karavan je posjetio i Tuzlu, pa su tako i Tuzlaci uživali u velikoj Dormeo rođendanskoj zabavi.

Dormeo rođendanski karavan, organizovao je niz zabavnih aktivnosti za sve posjetitelje,profesonalno fotografisanje, facepainting za djecu,a podijeljeni su i prigodni pokloni.

Na Trgu slobode je također upriličena proslava rođendana za 15 vjernih kupaca Dormeo proizvoda koji su rođeni 22.7. Rođendan su proslavili uz posebnu rođendansku tortu, a Dormeo ih je obradovao irođendanskim poklonima i na taj način im se još jednom zahvalio na dugogodišnjem povjerenju.

Ova godišnjica još je posebnija jer to znači da Dormeo već 15 godina konstantnim educiranjem podiže svijest javnosti o važnosti sna jer spavanje nije samo biološka potreba već I temelj za dobrobit cjelokupnog organizma koji je svakodnevno suočen sa raznim aktivnostima. Kupci danas traže sredinu I proizvode koji im omogućavaju ugodno, relaksirajuće Iskustvo a Dormeo im pruža upravo to, uz neprikosnoveni kvalitet proizvoda kao expert na području proizvoda za spavanje.

U povodu 15.  godišnjice Selma Durak, DORMEO brend manager je istakla “

“Već 15 godina, osiguravamo najbolji san za vas I vašu porodicu, konstatno razvijajući inovativna rješenja koja vam pružaju bolji kvalitet života. Naš cilj je da I dalje nastavimo biti vaš expert za spavanje, a naša rođendanska želja da pretvorimo vaš svaki dan u poseban dar jer “ Svaki dan je dar kad se budiš naspavan”.

Vremena se mijenjaju ali DORMEO vrijednosti i misija i dalje ostaju iste – obezbijediti optimalan komfor tamo gdje je najpotrebniji – u vašem domu, tamo gdje se osjećate najbolje.

A DORMEO rodjendanski karavan i dalje nastavlja posjetu gradovima u BiH, i pozivamo vas da nam se pridružite na proslavi Dormeo rođendana u Mostaru,29.07.2017. od 20 sati, na platou ispred Mepas Mall-a., gdje vas očekuje nezaboravan provod i prigodni pokloni.

 

PRIKAŽI
SAKRIJ