Ove godine u mjesecu julu Dormeo slavi 15.  godina postojanja, i ova posebna godišnjica obilježena je raznim aktivnostima i posebnim ponudama za kupce i sve to u 40 zemalja svijeta gdje Dormeo danas uspješno posluje.

Dormeo je brand koji je svojim kvalitetom i revolucijom u industriji proizvoda za spavanje za cijelu porodicu, opravdao titulu vodećih brandova i ujedno obilježio živote miliona ljudi širom svijeta. Dormeo je danas prisutan u 40 zemalja, a samo u Evropi 8 miliona zadovoljnih korisnika spava na Dormeo madracima i nadmadracima.

DSCF2735

Dormeo rodjendana u Bosni i Hercegovini će biti obilježeno uz Dormeo rodjendanski karavan koji će posjetiti nekoliko gradova u našoj zemlji.

Dormeo rodjendanski karavan prvo je posjetio Sarajevo i tako je na platou ispred SCC-a svečanim eventom počela velika proslava DORMEO rođendana. U okviru posebnog događaja u organizaciji Dormeo karavana, organiziran je niz zabavnih aktivnosti za cijelu porodicu, profesonalno fotografisanje posjetitelja, facepainting za djecu a također su podijeljeni i prigodni pokloni.

20170715_144259_001_resized

15 vjernih kupaca Dormeo proizvoda koji su rođeni 15.7. zajedno su proslavili svoj rođendan uz posebnu rođendansku tortu, a Dormeo ih je obradovao rođendanskim poklonima i na taj način im se još jednom zahvalio na dugogodišnjem povjerenju.

Ova godišnjica još je posebnija jer to znači da Dormeo već 15 godina konstantnim educiranjem podiže svijest javnosti o važnosti sna jer spavanje nije samo biološka potreba već I temelj za dobrobit cjelokupnog organizma koji je svakodnevno suočen sa raznim aktivnostima. Kupci danas traže sredinu I proizvode koji im omogućavaju ugodno, relaksirajuće Iskustvo a Dormeo im pruža upravo to, uz neprikosnoveni kvalitet proizvoda kao expert na području proizvoda za spavanje.

20170715_163435_resized_1

U povodu 15.  godišnjice Selma Durak, DORMEO brend manager je istakla “

“Već 15 godina, osiguravamo najbolji san za vas I vašu porodicu, konstatno razvijajući inovativna rješenja koja vam pružaju bolji kvalitet života. Naš cilj je da I dalje nastavimo biti vaš expert za spavanje, a naša rođendanska želja da pretvorimo vaš svaki dan u poseban dar jer “ Svaki dan je dar kad se budiš naspavan”.

Vremena se mijenjaju ali DORMEO vrijednosti i misija i dalje ostaju iste – obezbijediti optimalan komfor tamo gdje je najpotrebniji – u vašem domu, tamo gdje se osjećate najbolje.

A DORMEO rodjendanski karavan i dalje nastavlja posjetu gradovima u BiH, i pozivamo vas da nam se pridružite na proslavi Dormeo rođendana u Tuzli 22.07.2017. od 19 sati na Trgu slobode, gdje Vas očekuje nezaboravan provod i prigodni pokloni.

PRIKAŽI
SAKRIJ