Proljeće nam je došlo, priroda se budi, ptice su propjevale…

Sve je to super, a kod vas – šmrcanje, kihanje, curenje nosa, svrbe vas oči?!Još jedno proljeće popraćeno alergijama, no Dormeo ima rješenje.

DR-madrac&natura

Uz male promjene koje možete unijeti u svoju spavaću sobu uživajte i vi zdravo i sretno u svim čarima ovog prekrasnog godišnjeg doba… naspavani i odmorni, naravno!

Dormeo madraci su 100% antialergijski i antibakterijski, te sprječavaju razmnožavanje ii nakupljanje grinja, gljivica, bakterija i prašine, svega onoga što ometa zdrav i kvalitetan san.

DR-madrac&natura-2

Idealan je za sve tipove „spavalica„

Izbjegnite tamne strane proljeća kao što su proljetni umor i alergije uz Dormeovu pomoć, te odaberite savršen madrac za sebe i one koje volite, te konačno osjetite čari ugodnog i kvalitetnog sna. Uz Dormeo madrace, pored dobrog sna svakog jutra ćete ustajati odmorni i  bez bolova u leđima.

A ni to nije sve! Ovog proljeća nagradit će vašu kupovinu -uz kupovinu bilo kojeg Dormeo madraca daruju vam čak 3 poklona* ukupne vrijednosti 199,90 KM!

DR-madrac&natura-1

U ovom proljetnom poklonu* – Natura setu očekujte:

  • 1 jorgan promjera 140 x 200 cm

  • 1 jastuk50x70

  • Vakuum vreće za odlaganje

Dormeo Natura set  će donijeti prirodni dodir u vaš krevet. Set jorgan i jastuk napravljen je od prirodnog pamuka koji je izuzetno nježan prema koži. Na jorganu i jastuku se nalaze  dezeni u obliku lista. Set je upakovan u vakuum vreće – koje se kasnije mogu koristiti za odlaganje odjeće.

Ponuda traje do 17.04. s toga požurite i pobijedimo proljetne alergije i nesanicu zajedno!

Saznajte više ->http://links.dormeo.ba/c/10248142

 

 

PRIKAŽI
SAKRIJ