Malo je onih koji se ne sjećaju kompanije Duga iz Doboja, koja je svojim kupcima uvijek nudila vrhunsku uslugu. U proteklih 30 godina širili su svoje poslovanje, i vremenom postali prepoznatljiv brend pod imenom DUGA Ideal.

Danas u Doboju je upriličeno ponovno otvaranje prodajnog objekta ove kompanije, što je bila odlična prilika kako za poslovne partnere tako i za stare kupce, da posjete stari objekat u novom ruhu, ali i da se druže sa uposlenicima ove kompanije.

”Tačno prije 30 godina smo na ovom mjestu počeli naš porodični biznis. Ovu godinu će obiiježiti reorganizacija i rekonstrukcija naših poslovnih objekata, kao što je to već vidIjivo i na novom izgledu ove poslovnice u Doboju.  Duga Ideal, Vaš idealan partner za gradnju, je danas od 12. 04. 2017. ponovo na raspolaganju svojim kupcima na staroj lokaciji Braće Jugovića 80, bivša VI proleterska.  Ponovo Vas očekuje ljubazno i edukovano osoblje, te odličan omjer cijene i kvalitete za naše proizvode. Za kupce smo pripremili mnoge pogodnosti, kao i poklon uz svaku kupovinu do kraja mjeseca aprila.  Bitno je istaknuti da imamo dvojnu arkciju za naše kupce:

 Kupite pločice – ljepilo poklanjamo

Kupite fasadu u kantama – grund podlogu poklanjamo

Ono što naši kupci vole je i dalje na raspolaganju, a to je besplatna dostava na kućnu adresu u dogovoreno vrijeme.  Ovom prilikom želim da se zahvalim svim našim poslovnim partnerima, kupcima, prijateljima komšijama, što su se pridružili našoj zajedničkoj radosti, jer u 2017. obilježavamo 30 godina našeg poslovanja.  Oni koji nisu danas bili sa nama mogu sve naše aktivnosti na prate na FB stranici dugaidealdoboj i web stranici dugaideal.ba. ‘- rekla je ZOS radio Alma Kadić – direktorica kompanije DUGA IDEAL.

Komentari

comments

Ambyenta namještaj