EGZOTIČNA VILA NA JAMAJCI STVORENA ZA UŽIVANJE

0
1454

Smještena u ekskluzivnom Tryall klubu, nadomak Montego zaljeva na Jamajci, SeaSalt je predivna vila s površinom od oko 1.000m2 …

U njenom sklopu nalaze se predivni životni prostori i pokrivene verande, stvorene za uživanje u lijepom vremenu, kojeg ovdje ima u izobilju. Dizajnirala je Nancy Mafesanti, s klasičnom arhitekturom na umu, a smještena je na 5.4 hektara vrta koja je ukrašena lokalnim drvećem i bujnim biljkama. Savršeno je osmišljena za relaksaciju i zabavljanje, a trenutno je na prodaju po cijeni od 3.950.000 milijuna dolara. Njen prostrani dio dnevne sobe nudi vam predivni pogled na Karipsko more. Glavna veranda otvara se prema infiniti bazenu koji ima fantastično osvjetljenje. Samim tim, savršen pogled je zagarantiran i tijekom večernjih sati.

Ona ima šest spavaćih soba, pri čemu četiri imaju king-size krevete, privatne verande, tuš na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Dva aprtmana imaju i svoje kade, kao i dodatne spavaće sobe s dva kreveta, privatnu verandu i u potpunosti opremljenu kupaonicu. Također, tu je i jedna soba koja je namijenjena dadilji i opremljena specifičnim detaljima u tom stilu. Glavni apartman trenutnog vlasnika zapravo je smješten na drugom katu i dekoriran je u stilu luksuznog resorta s pogledom na Karibe. U blizini središnjeg dijela ovog doma nalazi se glavna blagovaonica, koja se na sve četiri strane otvara prema idiličnim vrtovima. U blizini blagovaonice nalazi se i u potpunosti opremljena kuhinja. Nadomak nje smještene su odaje za osoblje, koje ima svoju privatnu kuhinju, vešernicu, tri spavaće sobe, dnevnu sobu i kupaonicu.

 

Od luksuznih elemenata ove vile, posebno bismo istaknuli uporabu talijanskog travertina u hodnicima i kupaonicama, podove od mahagonija, umivaonike od talijanskog mramora, TV setove u svakoj kupaonici uz visoko kvalitetne zvučne sustave, kao i satelitski radio i WiFi u prostoru čitave vile.

Komentari

comments