EKSPRES LONAC ROSMARINO THERMOFLOW – KAD SE NAPREDNA RJEŠENJA KUHANJA UDRUŽE U JEDNO

0
178

S ekspres loncem Rosmarino Thermoflow izrađenim od nehrđajućeg čelika, hranu ćete kuhati sa do 70% manje energije i tako upotrijebiti i do 70% manje vremena kuhajući. Zbog posebne tehnologije ThermoFlow toplina će se brzo proširiti po cijeloj površini lonca, kojom se omogućuje brzo i ravnomjerno kuhanje – na svim kuhinjskim površinama.

Brzo kuhanje, ušteda energije, učinkovitost i zdrav način pripreme hrane sinonim su za ekspres lonac Rosmarino THERMOFLOW koji kombinira najbolja rješenja i prednosti lonaca na pritisak. Ističe se svojim naprednim performansama, jednostavnošću korištenja, odlikuje ga moderan dizajn i vrhunski nehrđajući čelik. Dvije lako podesive razine pritiska omogućavaju dvije brzine kuhanje, čime se omogućuje pripremanje hrane, kada vama najbolje odgovara.

100% sigurno korištenje.

ekspres lonac

Ekspres lonac THERMOFLOW ima ugrađena vrhunska sigurnosna rješenja kojima je 100% osigurano korištenje. Sigurnosne prednosti pružaju osjećaj iznimno sigurne primjene: radni ventil, sigurnosni poklopac za previsoki tlak, otvor za smanjenje tlaka, regulator otvaranja poklopca i sistem prikaza tlaka sustava, izvrsno su jamstvo za sigurnu uporabu.

Raznolika upotreba.

Ekspres lonac Thermoflow odličan je izbor kada želite da hrana zadrži važne hranjive tvari i skuha se vrlo brzo. Idealan je za pripremu gulaša, juhe, povrća, ribe, mesa, riže … u principu sva vrsta hrane koja je prikladna za kuhanje na pari ili vodi i mnogo više! Poslužit će i za pripremu umaka i jela koji se obično pripremaju na tavi ili u pekaču – ekspres lonac Rosmarino THERMOFLOW prava je univerzalna posuda!

Očuvanje hranjivih tvari u hrani što je više moguće.

Jela koja se pripremaju u ekspres loncu, daju više hranjivih tvari nego hrana koja se dugo vremena kuhala u tradicionalnim posudama. Što se hrana duže kuha, više hranjivih tvari se uništava. Jela pripremljena u ekspresloncu Rosmarino THERMOFLOW pripremaju se puno brže, uz manje korištenje vode. U normalnim loncima odlijete vodu u kojoj ste kuhali, a s njom odlijete i najviše hranjivih tvari. Budući da se hrana spremljena u loncu Rosmarino THERMOFLOW pripremi i do 70 % brže, manje je vjerojatno da će izgubiti svoju boju i aromu. U uobičajenim posudama koristi se kuhanje s više vode, pri čemu je kuhanje dugotrajnije, a vitamini i minerali iz hrane se izgube. Kuhanjem pod pritiskom uz ekspres lonac Rosmarino THERMOFLOW zadržava se bogat i prirodan okus hrane te je hrana ukusnija i zdravija. Nekoliko istraživanja je pokazalo kako kuhanje pod pritiskom u ekspres loncima zadržava najviše hranjivih tvari u hrani, od 90 do 95 %!

Vrhunski nehrđajući čelik.

Ekspres lonac Rosmarino THERMOFLOW izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 18/8. Zbog višeslojnog dna, lonac je izdržljiviji, ravnomjerno se distribuira toplina, čime se osigurava dodatna ušteda energije i vrijeme za kuhanje.

ThermoFlow by Rosmarino za izvrsnu distribuciju toplinske energije.

Tehnologija ThermoFlow by Rosmarino izuzetno učinkovito pruža distribuciju topline po cijeloj površini posude, čime se omogućuje ravnomjerno kuhanje hrane. Kuhanje je i brže i učinkovitije, a troši se mnogo manje energije. ThermoFlow djeluje tako da se zbog posebnog dna, posuda vrlo brzo zagrije, ali u isto vrijeme ravnomjerno zagrijava samo unutrašnjost posude.

Čelična unutrašnjost ekspres lonca Rosmarino THERMOFLOW se tako primjereno zagrijava , a omogućuje brzo i vrlo učinkovit kuhanje, bez straha da se hrana na pojedinim dijelovima posude neravnomjerno skuha ili zapeče. ThermoFlow tehnologija s troslojnim dnom predstavlja univerzalno rješenje za sve kuhinjske površine, što znači da se ekspres lonac Rosmarino THERMOFLOW može koristiti i na staklenim keramičkim površinama, plinskim, konvencionalnim pećima i na indukcijskim.

Brzo kuhanje, mnogo mnogo brže nego u običnom loncu.

S ekspres loncem Rosmarino Thermoflow izrađenim od nehrđajućeg čelika,hranu ćete kuhati sa do 70% manje energije i tako upotrijebiti i do 70% manje vremena kuhajući. Vrijeme kuhanja kraće je za dvije trećine od kuhanja u običnim loncima. Pripremati ćete vrlo brze i zdrave obroke. Čak i kad ste u žurbi, više nećete biti prisiljeni kuhati nezdravu brzu hranu. Iako vam je potrebno samo 30% vremena za pripremu jela kao što su navikli do sada, jela pripremljena u ekspres loncu Rosmarino THERMOFLOW biti će zdravija i zadržati će maksimalnu količinu hranjivih tvari. Izvanredan lonac Rosmarino THERMOFLOW ne štedi samo vaše dragocjeno vrijeme, već i osigurava pripremu zdrave hrane! Zdravu hranu puna vitamina pripremiti ćete u samo nekoliko minuta.

Značajna ušteda energije i veća učinkovitost.

Ekspres lonac Rosmarino THERMOFLOW omogućuje značajnu uštedu energije. Ovakvim načinom pripreme hrane neće vam trebati nekoliko vrsta posuda i nekoliko posebnih plamenika, već ćete sve pripremiti u jednom loncu. Još važnije: na pripremu hrane i samo kuhanje s ekspres loncem Rosmarino THERMOFLOW potrošiti ćete puno manje vremena, a samim time utrošiti manje energije. To je veliko olakšanje za vaš novčanik, jer nas troškovi električne energije sve više opterećuju. U vrijeme kada svi nastojimo smanjiti potrošnju energije, ekspres lonac Rosmarino THERMOFLOW je savršen izbor za brzo i učinkovito kuhanje.

Kuhanje s ekspres loncem ROSMARINO THERMOFLOW još je ugodnije.

Tijekom cijele godine, osobito u vrućim ljetnim mjesecima, kuhanje s ekspres loncem Rosmarino THERMIFLOW biti će pravo olakšanje za vas. Koristeći lonac, eliminirati ćete toplinu koja inače nastaje upotrebom običnih lonaca. Prilikom kuhanja s običnim loncima, toplina i para uđu u prostor i značajno zagrijavaju vašu kuhinju. Kuhanjem u ekspres loncu,događa se upravo suprotno. Ekspres lonac Rosmarino THERMOFLOW čuva toplinu i paru, tako da one ostaju unutar samog lonca, ne zagrijavajuću pritom vašu kuhinju. Značajno smanjenje pare i topline u vašoj kuhinju znači ugodnija radna okolina. Tako možete čak dodatno uštedjeti na klimatizacijskim sustavima.

Manje čišćenja.

Kuhanje u uobičajenim loncima i tavama obično je prljav posao. Često nam se događa da nakon kuhanja pronađemo ostatke hrane svugdje po kuhinju, od prženja, pečenja na štednjaku… Stoga je kuhanje na pritisak u ekspres loncu Rosmarino THERMOFLOW prava poezija. Ekspres lonac osmišljen je kako bi se spriječile takve situacije. Ekspres lonac ima dobro osiguran poklopac kako bi se spriječilo prskanje izvan samog lonca. Ekspres lonac Rosmarino THERMOFLOW također sprječava da se hrana slučajno prolije iz lonca, što se zna dogoditi upotrebom običnih lonaca, ako nismo dovoljno oprezni. Ekspres lonac Rosmarino THERMOFLOW će biti jedina posuda koju ćete morati oprati nakon kuhanja.

Glavne prednosti     

 • Brzina kuhanja, mnogo brža nego u normalnom loncu.

 • Ušteda energije i veća učinkovitost.

 • Vrhunski nehrđajući čelik.

 • Dvije razine pritiska.

 • Očuvanje hranjivih tvari u hrani na najvišoj razini.

 • Izvrsna sigurnost upotrebe.

 • Jednostavan za korištenje i poboljšane performanse.

 • Moderan dizajn.

 • Kapacitet: 6 l.

 • Stakleni poklopac omogućuje potpunu kontrolu nad kuhanjem.

 • Posuda za paru omogućuje učinkovito pripremu hrane na pari, bez masnoća (Posuda za paru nije uključena u cijenu ekspres lonca).

Ekspres lonac THERMOFLOW možete kupiti u svim Vitapur trgovinama ili online ovdje.

NO COMMENTS