FENG SHUI TAJNE NOVOGODIŠNJEG UKRAŠAVANJA

0
99

Najljepši dio godine pripada razdoblju novogodišnjih blagdana. U ovom dijelu godine, ples yin & yang energije je na najvišoj razini, jer karakteristične vremenske prilike predstavljaju yin energiju, dok pregršt šarenih dekoracija, vesele rasvjete, glazbe i radosne energije predstojećih blagdana predstavlja yang energiju.

Ukrašavanje poslovnih i stambenih prostora predstavlja fenomenalan energetski rad na frekvenciji istih. Tada sve osobe provode Feng Shui praktičan rad na svojim nekretninama i njihovoj energiji, a da toga nisu ni svjesne. Kada se ukrašava i dekorira dom postavkom dekoracija s određenom namjerom, nesvjesno se unosi radost u prostor. Tada se mijenja energetska vibracija unutar objekta.

KOJI DIJELOVI PROSTORA ZAHTIJEVAJU NAJVIŠE PAŽNJE?

1. Ulazna vrata – NOVE MOGUĆNOSTI
Ulazna vrata predstavljaju mjesto kolektivnog “udaha” čitave obitelji, njihovih novih mogućnosti, dotok zdrave energije, energije novca i prosperiteta. Potrudite se da vaša ulazna vrata prebrišete i prelijepo dekorišete, kako biste poželjeli dobrodošlicu svemu novom u godini koja je nastupila. Pomislite “Neka ove godine samo sreća ulazi kroz moja vrata”!

2. Ulazni dio u dom – “WELCOME NOTE”
U ovom dijelu treba biti vidljiva ljepota prostora, pa makar ista bila iskazana najmanjom dekorativnom figurom na stoliću. Lepa rasvjeta. Mini-novogodišnji oltar sa svijećom u sredini. Ulazni dio u dom je mjesto gdje se gost / energija dočekuje s osmijehom.

3. Novogodišnja jelka – DRVO ŽELJA
Jelku treba ukrasiti da prikazuje i dio osobnih želja svakog ukućanina ponaosob. Nakon standardne dekoracije jelke (uključujući i postavku rasvjete), svaki ukućanin treba na jelku postavi ukras koji simbolizira njegovu / njenu osobnu želju ili da nju okači papirić s ispisanom željom.

Simbolika ukrasa:
* figura anđela: pomoć jakih ljudi i blagoslovi s neba
* jabuke: rađanje novih mogućnosti, zdravlje
* novčići: dobri prihodi tijekom godine
* srce: aktivacija svih oblika ljubavi
* zvjezdice: slava, poštovanje, uspjeh.

4. Djed Mraz – DOBROTVOR
Bez njega nema ni dočeka. Djed Mraz je simbol dobrotvora koji ispunjava želje. Njegova figura je neizbježna u dekoriranju doma (ispod jelke, u dnevnom boravku ili u ulaznom dijelu u dom).

Komentari

comments