GDJE KUPITI U BIH… KVALITETNE SETOVE ZA RUČAVANJE

0
3923

 

Odabrala Bojana Bikić Vuleta, dia

Vjerovatno je većini nas potreban neki novi servis za ručavanja, bilo da ćemo ga koristiti za prazničnu dekoraciju trpeze, svakodnevnu upotrebu ili jednostavno za specijalne prilike. Potražili smo u našim prodavnicama trenutnu ponudu i više nego oduševljeni sa njom, te vam predstavljamo sljedeće…

 1. SWEET HOMEPorculanski dvadesetodijelni set. Ovaj fantastični set sadrži 4 velika plitka, 4 duboka i 4 dezertna tanjira + 4 soljice sa tanjiricima u bijeloj boji sa aplikacijama andjela po sebi, porculan (proizvođac iz Njemačke). Set je na sniženju: redovna cijena 149,50 KM, akcijska cijena 134,55 KM.  Ovaj set možete pronaći u Banja Luci, ul. Srpska 99 ili poručiti preko stranice www.sweethomebl.com.

 1. BOJPROM HOMEPorculanski set 12 dijelova. Sastoji se od 12 dubokih, 12 plitkih, 12 malih tanjira, jedne zdjele, 12 šoljica za kafu ili čaj, čajnika, šećernice, posude za mlijeko i seta za začine. Trenutno na akciji košta 239.20KM. Ovaj komplet možete pronaći u Banja Luci, ul. Srpska 99. Više informacija potražite na stranici https://www.facebook.com/bojpromhome/.

 1. U svim KONZUM prodavnicama možete pronaći širok izbor posuđa, a mi izdvajamo bijeli set sa nježnim cvijetnim printom, plitki, duboki tanjir i zdjelu, koje možete uzeti na komad. Cijene ovih proizvoda su duboki tanjir 3,95KM, plitki tanjir 5,45KM, te zdijela 5,95KM. Za više informacija posjetite stranicu www.konzumshop.ba ili svratite do vama najbližeg Konzuma.

 1. FIS d.o.oPorculanski set za ručavanje od 30 dijelova. Set se sastoji od 6 dubokih tanjira, 6 plitkih tanjira, 6 dezertnih tanjira, 6 šoljica za kafu sa tacnicama (porculan). Nova cijena MPC je: 33,00 KM (do isteka zaliha). Ovaj proizvod možete pronaći u Fis prodajnim centrima širom BiH. Za više informacija posjetite stranicu www.fis.ba.

 1. DELIMANO, Plitki tanjiri ASTORIA. Set tanjira okruglog oblika uključuje 3 plitka tanjira od 28 cm izrađenih od visokokvalitetnog čistog bijelog porculana. Dizajnirani su da izdrže svakodnevnu upotrebu, a istovremeno su posebno elegantni zbog jednostavnosti same izrade, a mogu se koristiti u mikrotalasnoj pećnici. Po cijeni od 33,90KM, možete ih pronaći u TOP SHOP prodavnicama širom BiH ili naručiti preko sajta www.delimano.ba.

 1. DOMODKorkmaz porcelanski set posuđa(A8912 BONJOUR 42). Sastoji se od 6 plitkih tanjira, 6 dubokih tanjira, 6 tanjira za dezert, čajnik+poklopac, šećerluk+poklopac, 6 šolja za kafu/čaj+6 tacni, 6 stalaka za jaja, solnica i biberluk), po cijeni od 139,00 KM. Ovaj romantični set možete pronaći u Sarajevu, ul. Srđana Aleksića 20 (ili na ostalih 7 lokacija u Sarajevu, dvije u Zenici), ili na web shop stranici www.domod.ba.

 

 1. EMA DE IRSet FLOW. Ovaj set proizvođača Villeroy&Boch (kompanija sa sjedištem u Luxemburgu, osnovana 1748. godine sa proizvodnjom u Njemačkoj), je izrađen od porcelana i pripada savremenoj Metropolitan kolekciji. Bilježi duh današnje mode – tečnih linija, iznenađujućeg oblika, sa potpuno novim dizajnom, nove perspektive. Inače broji 38 različitih artikala i svaki se može kupiti pojedinačno, odnosno formirati set po vlastitom izboru, mašti i potrebi.

Trenutno,  na akcijskoj ponudu je set  FLOW – 18 tanjira (6 plitkih + 6 desertnih + 6 dubokih / oblik zdjele) sa 1.008,00 KM , snizeno na 699,00 KM . Na akcijskoj ponudi su i ostali dijelovi ove kolekcije (oval atraktivnog oblika ‘2 u 1’ koji kod mastovitog serviranja, moze zamijeniti plitki tanjir, zatim razne druge ovale, zdjele, solje…). Set možete pronaći u prodavnici EMA de IR d.o.o. u Sarajevu, ul. Titova No. 52.Tel/fax:+387 (0)33 258 425 ili na internet stranici www.emadeir.ba

 1. HOME PREMIUM, PC Mališić Međugorje. Praznični set Villeroy & Boch. Ispunite hladne zimske dane toplinom i sjajem. Kada noći postaju duže, a dani hladniji znate da se bliži vrijeme praznika. Čaroliju praznika doživite uz kolekciju Villeroy & Boch u trgovini Home Premium, Prodajni Centar Mališić Medjugorje. Tel: 00 387 36446243 ili na internet stranici www.prodajnicentar-malisic.com.

 1. UNITEHNA d.o.o, Set T1701 Black. Sastoji se od 6 plitkih, dubokih i desertnih tanjira, te seta šoljica za kafu. Ovaj proizvod potražite u Laktašima, ul.Rade Janjuša bb. Glamočani, ili drugim Unitehna maloprodajnim objektima u Banja Luci, Prijedoru, Prnjavoru, Gradišci i Doboju. Internet stranica: www.unitehna.com.

 

 1. VICKO, Porcelanski set “BAROQUE”. Možete birati po želji kombinacije od plitkih, dubokih, desertnih tanjira i ovala, šoljica za kafu, setova za čaj itd. Izrađenih od porcelana visoke kvalitete i jedinstvenog dizajna.  Dozvoljeno je mašinsko pranje i korištenje u mikrotalasnoj pećnici. Iz cijele kolekcije mi smo izdvojili: zdjelu za salatu čija je cijena 15.60 KM i može se kupiti komadno, ovalni tanjir za serviranje čija je cijena 18.05 KM i isto se kupuje komadno, veliki plitki tanjir koji ide u setu od šest tanjira i čija je cijena 55.85 KM. U kolekciji se nalazi još jos set dubokih tanjira čija je cijena 52.55 KM  i set desertnih tanjira po cijeni 42.70 KM.

  Osim toga, iz te kolekcije u ponudi Vicka se nalaze i zdjele za supu, šoljice, zdjelice za umake, set za so i biber, stalak za tortu, stalak za kolače na dva nivoa i još mnogo toga.

Proizvode VICKO možete pronaći u prodavnicama u Sarajevu- Maršala Tita 34 i u TC Importane; Banja Luka- Trg Krajine 2, R.K.BOSKA; Tuzla – Mercator centar, II Korpusa Armije; Mostar- Mercator centar, Stjepana Radića 40.

 

 

 

NO COMMENTS