Kompanija GMP sa sjedištem u Banja Luci već 15 godine je najveći proizvođač namještaja u regiji, a zbog povećane potražnje odlučio se na ulaganje i proširenje kapaciteta proizvodnje. U tu svrhu instalirali su novi proizvodni pogon u objektu kod Prijedorske petlje u Banjaluci.

“Ovaj korak je tek prvi u planiranom proširenju kapaciteta koji je veći za 40% u odnosu na dosadašnji. Samim tim zaposleno je 20 novih radnika, a u planu je da se u naredne dvije godine zaposli još 40 do 50. Naša vizija je da usavršavamo svoje proizvode, znanja, tehnologije i ljudski resurs i da uvijek idemo korak dalje te smo se iz tog razloga odlučili na hrabru odluku u ovim kriznim vremenima i investirali  smo u proširenje proizvodnog pogona”, rekao je direktor GMP Predrag Ćejić.

Ova domaća kompanija svojom djelatnošću i uspjehom kontinuirano doprinosi razvoju privrede. Trenutno zapošljava 170 radnika, a taj broj je stalno u porastu. Osnovna djelatnost je proizvodnja tapaciranog namještaja. GMP je izvozno orijentisana fabrika, o čemu svjedoči činjenica da se izvozi preko 70% proizvodnje. Proizvode možete pronaći u svim većim salonima namještaja u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Njemačkoj i Moldaviji.

Pored proizvodnje, GMP ima i svoj maloprodajni salon namještaja GMP Enterijeri u ulici Karađorđeva 2 u Banjaluci. Ove godine obilježava šest godina uspješnog poslovanja.

Komentari

comments

Ambyenta namještaj