GORENJE PREDSTAVILO NOVU LINIJU PROIZVODA – SIMPLICITY

0
1159

Promocija nove linije proizvoda “Simplicity“ kompanije Gorenje Commerce održana je sinoć u Domu mladih. Tehnološki unaprijeđenu kolekciju aparata koji pamte osobna podešavanja i programske odabire zajedno su svečano predstavili generalni direktor Gorenje Commerce d.o.o. Uroš Marolt i popularni pjevač Halid Bešlić u prisustvu dvije stotine poslovnih partnera i zvanica iz svijeta businessa. Kolekcija Simplicity, nasljednica jedne od najuspješnijih prodajnih kolekcija aparata, već je dostupna na prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine.

Prepoznatljiva po svojim jednostavnim linijama i minimalističkom “simplicity” – stilu, kolekcija se sastoji od potpunog asortimana kuhinjskih i kupatilskih aparata, te je dostupna u crnoj i bijeloj boji što dizajnerski omogućava da se jednostavno uklopi u svaki dom. Ono po čemu se posebno izdvaja jeste tehnički iskorak, koji se ogleda u tome da aparati pamte osobna podešavanja i programske odabire i jednostavno svaki naredni put prilikom korištenja nude iste opcije.

U svom obraćanju, direktor Gorenje Commerce Uroš Marolt, koji je sredinom godine došao na čelo kompanije istakao je da je “Simplicity“ kolekcija otišla korak dalje u tehnologiji i da dizajnom privlači najzahtjevnije kupce. «Simplicity» se uklapa u našu viziju da Gorenje postane svjetski najbolji dizajnom vođen inovator kućanskih aparata», objasnio je Marolt izrazivši ubjeđenje da će i ova kolekcija čiji je slogan “Ne prilagođavajte se aparatu, neka se aparat prilagodi vama” osvojiti povjerenje kupaca širom Bosne i Hercegovine.

Već više od 60 godina Gorenje Grupacija snabdijeva korisnike u sedamdeset država širom svijeta i jedan je od vodećih evropskih proizvođača kućanskih aparata. Osim po modernom dizajnu i jednostavnom upravljanju, Gorenje je svoj kvalitet potvrdilo i brojnim prestižnim internacionalnim priznanjima kao što su: Red Dot Design Award, Plus X Award, Super brands i mnogim drugim.

gorenje2

gorenje3

gorenje3

gorenje4

Komentari

comments