GORENJE I VOLKSWAGEN UDRUŽILI SNAGE I STVORILI RETRO LINIJU HLADNJAKA

0
618

Gorenje i Volkswagen udružili su snage kako bi stvorili jedinstvenu ediciju ekskluzivne linije retro hladnjaka, uklapajući u svoj dizajn prepoznatljive elemente kultnog vozila popularnog sredinom prošlog stoljeća, svima znanog kao VW »Bulli« T1 minibus.

Prepoznatljiv po poklopcu motora s razvučenim slovom V, ovaj retro hladnjak uspješno kombinira vintage stil zakrivljenih linija i kromiranih detalja s modernom tehnologijom koja počiva na pouzdanosti i funkcionalnosti, zahvaljujući najnovijoj ION Generation tehnologiji.

GORENJE

Jedan od najupečatljivijih proizvoda dizajna 20. stoljeća, simbol njemačkog gospodarskog uspona i sinonim subkluture 1960-ih, Volkswagen Bulli nadahnjuje fanatičnom odanošću svojih sljedbenika širom svijeta.

Vlasnici VW minibuseva mukotrpno su se trudili prilagoditi i modernizirati svoja neprocjenjiva vozila, transformirajući taj maleni prostor u personalizirane objekte, simbole individualnosti i maksimalne funkcionalnosti.

Licencirano od strana VW-a, ovo specijalno izdanje Gorenje retro hladnjaka, dizajnirano je poštujući tradiciju na kojoj počiva – nezaobilazna V-linija sprijeda, zaobljeni rubovi, robusna ručka i kultni VW logo. Stječete dojam da je »pravi« kamper na četiri kotača sparkiran u vašoj kuhinji. Dostupan je u vintage – nježno plavoj ili bordo-crvenoj nijansi, u kombinaciji s bojom šampanjca. Ovaj jedinstveni retro hladnjak bit će vjerni suputnik u vašim kulinarskim izletima po Mediteranu, Aziji ili Francuskoj.

Kombinacija vintage ljepote prošlog stoljeća i inovativne efikasnosti svidjet će se podjednako fanovima Volkswagenovog proslavljenog klasika kao i ljubiteljima bezvremenskog dizajna i tehnoloških inovacija.

Gorenje i Wolkswagen vas pozivaju da dođete i uživo upoznate novi klasik posebne VW edicije Gorenje Retro na IFA sajmu u rujnu 2016.

NO COMMENTS