GRAFITI U VAŠEM STANU: ŠTO DA NE?

0
2582

Piše: N.L.

Želite li stvoriti više boja, sopstveni stil i nevjerojatan vizualni efekt u svom domu? Odlučite se na zid s grafitima! Za stvaranje življeg i svježijeg izgleda u sobi, mnogi dizajneri interijera i kuća su koristili svjetski poznate motive grafita u modernom stilu života. Bilo da volite jednostavan ambijent, ili sa jakim naglascima, grafit na zidu može postati pravi magnet za oko!

Zid od grafita može vašem dom dati trendovski, urbani dojam, koje će još služiti kao pravo umjetničko djelo. Mnogi kreativci pokušaju grafitni zid integrisati u tradicionalnim stanovima bez mijenjanja stila u cjelini. Izvorni, zadivljujući i uvijek popularni grafiti mogu dodati inovativni poticaj kućnoj  atmosferu.

Donosimo vam neke ideje uređenja interijera, u kojoj se atraktivni zidovi sa grafitima mogu vidjeti.

Grafiti u kući, da ili ne? Šta vi mislite?

Grafiti u motivu cigle i čelika u kući

Industrijski motiv i romantična atmosfera u spavaćoj sobi

 

Kompaktna, dobro osvijetljena blagovaonica

 

Narančaste i druge svijetle boje

 

Tinejdžerska kupaonica

 

Autentičan grafitni zid u dnevnom boravku

 

Cool, trendi spavaća soba

 

Soba za djevojčicu

 

Crno-crvena igra boja

 

Minimalistički uređena soba

Većina od nas bi voljela da se grafitni zid nalazi u spavaćoj sobi, umjesto u dnevnoj sobi ili kuhinji. To je naravno razumljivo, ako želimo izraziti svoju osobnost na suvremen način. Zid spavaće soba može doslovno oživjeti, a dječije sobe čak izgledaju mnogo ljepše. Ne zaboravite, grafiti trebaju odgovarati vašoj osobnosti i orginalni grafitni projekti imaju najveći utjecaj.

 

Šareno i moderno renoviranje

 

Soba za zabavu sa stolom za bilijar

 

Matirani crni zid

 

Upadljivi kuhinjski zid

 

Nebesko plavo uređenje enterijera

 

Geometrijski oblici i linije na zidu u blagovaonici

Grafitna umjetnost je dinamičan oblik koji se razvijao tokom stoljeća. Da, dobro ste shvatili! Čak i u drevnom Egiptu i Rimskom carstvu se u određenim oblicima koristio. A ako vam netko kaže, grafitna umjetnost potiče iz New Yorka ili Philladelfie, govori možda o modernom hip-hop stilu. Mnogo prije nego što su pješački podvožnjaci i ogromni zidovi zgrada oslikani, umjetnici su koristili ovu metodu.

 

Prebacivanje između stilova i boja

 

Klasična, glamurozna komoda sa grafitima

 

Kožna klupa u čekaonici

Radna soba u bijelom

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY