Uz dolazak ljeta, sve oživljava i dobiva drugu boju, a mi čitav svijet promatramo u drugom svjetlu …

Pored očiglednog oživljavanja prirode i bujanja njenog zelenila, cvijeća i njene ljepote uopće, naši domovi, stanovi i kuće odijevaju novi outfit i postaju pravi nositelji trendova sezone. Kao što vjerojatno već znate, tropski dezeni su pravi hit ove godine, kako u modnim poljima, tako i u dizajnu interijera.

interijer-dekor-dizajn-hm (9)

Listovi, grančice, zelenilo i uopće prirodni dezeni su u samom središtu pozornosti ove godine, što se nama, moramo priznati jako dopada. Sve više marki se okreće ovim popularnim trendovima, pa je ponuda tropski inspirranog dekora, namještaja i asesoara naprosto rečeno ogromna.

Jedan od brendova koji se također zaputio tom stazom je H & M, koji nam omogućuje da ljeto u naš dom stigne na velika vrata. Ako sanjate o tropskim destinacijama, interesantnim lokalitetima, plažama, palmama i kokosovim orasima, nova H & M Home kolekcija će unijeti taj ambijent u vaš interijer s nevjerojatnom lakoćom.

Njihova nova Holiday kolekcija namijenjena proslavi ljeta okarakterizirana je tropskim dezenima, printovima lišća i bojama koje su karakteristične za ovo godišnje doba. Naravno, oni su nam ponudili sve što nam je potrebno za stvaranje ove atmosfere u našim domovima – od tekstila za kuću, preko posuđa, stilskih dekorativnih figurica i okvira za slika, sve do mirišljavih svijeća koje unose ambijent mora.

Holiday kolekcija poznatog brenda koji dominira čitavim svijetom će bez sumnje uspjeti unijeti ljetne vibracije u vaš dom, emitirajući pozitivnu energiju iz svakog predmeta koji je njezin dio. Upravo iz tog razloga, ako ne možete otići na more i opustite se na plaži okruženoj palmama, s tropskim osvježavajućim koktelom u ruci – ne očajavajte. Stvorite takav ambijent u svom domu i dopustite sebi da se svakog dana probudite okruženi ovim savršenim sitnicama.

 

PRIKAŽI
SAKRIJ