IKEA BLAGOVAONICE ZA 2015. GODINU

IKEA vjeruje da kada ste zajedno s ljudima koje volite, svaki obrok postaje posebna prilika … vidi rješenja za blagovaonice za 2015 godinu….

Na kraju dugog dana, provoditi vrijeme sa svojim dragim ljudima može biti jednako ugodno, kao i odlazak u moderan restoran. Dakle, sljedeći put kada jedete s ljudima koje volite – je li to večera u kasnim satima ili doručak ujutro – odvojite trenutak za uživanje. Da biste uživali u dobrom obroku neophodno je okupiti se oko stola za objed. Tu nastupa IKEA!

U slučaju nedostatka ideja ili inspiracije za renoviranje blagovaonice, vi ste na pravom mjestu, jer smo našli neke zanimljive blagovaonice koje predlaže IKEA za 2015. godinu. Ikea kao popularan izvor inspiracije, uvijek pruža svježe i inspirativne ideje koje će vam sigurno pomoći da postignete savršenstvo u blagovaonici. Tvrtka IKEA je prepoznatljiva po spoju udobnog i modernog, tako da smo sigurni da će vam ove IKEA blagovaonice pomoći donijet nove i svježe ideje u vaš interijer.

RUSTIČNE IKEA BLAGOVAONICE

Kao što možete vidjeti eklektičan i rustikalan stil savršeno se nadopunjuju kada je u pitanju uređenje blagovaonice. Bijele eklektične stolice s neprilagođenim drvenim stolom stvaraju kapriciozan i prirodni ambijent u svijetloj i veseloj blagovaonici.

OBITELJSKA IKEA BLAGOVAONICA

Tirkizno plava boja na zidovima se odlično uklapa u ambijent s formalnim blagovaonskim stolom i stolicama od hrastovine. Bijeli industrijski lusteri IKEA stvaraju umirujuće djelovanje i opuštenu atmosferu u ovoj prelijepoj blagovaonici.

KLASIČNA IKEA BLAGOVAONICA

Tako otmjeno i hrabro, zar ne? Visoki stol za objed sa krajnje elegantnim i luksuznim kožnim stolicama stvara bogat i predivan ambijent u ovoj prelijepoj blagovaonici IKEA. Vintage luster i plafonjere dodaju rustikalni i kreativni dodir ovom interijeru.

ŠARMANTNA IKEA BLAGOVAONICA

Ratan stolica od pruća ide savršeno sa izvanrednim rustikalnim šarmom ove prelijepe i vesele blagovaonice sa svijetlim i vjetrovitim izgledom. Bijela boja i otvoreni prostor dodaju zanimljivu i živopisnu notu u čudesnoj i živahnoj blagovaonici.

CRNO-BIJELA IKEA BLAGOVAONICA

Ova IKEA blagovaonica je zaista moderna i suvremena. Crna i bijela igraju glavnu ulogu u ovoj blagovaonici, počevši od poda, stolica, stolnjaka i detalja. Stropno osvjetljenje dodaje zanimljiv i šarmantan osjećaj u prelijepoj i modernoj blagovaonici IKEA.

ZELENA IKEA BLAGOVAONICA

Kombinacija tople crvene i zelene osigurava IKEA blagovaonici svjež i dinamičan izgled. Suvremeni stol za objed od stakla kombiniran je sa zanimljivim lusterom od pruća. Moderna i eklektična blagovaonica, izgleda zaista sjajno.

MODERNA IKEA BLAGOVAONICA

Ova mala i lijepa blagovaonica odiše prirodnim i ugodnim stilom. Pod poput šahovske ploče u nježnim prirodnim tonovima u oštroj je suprotnosti sa crnim zidom koji okružuje stolice od neutralnog drveta. Rustikalni i Shabby stil u ovoj blagovaonici zaista osvaja.

IKEA BLAGOVAONICA NA OTVORENOM

Ova IKEA blagovaonica je Vintage i mediteranska, zar ne? Neusklađenost stolica sa svijetlim bojama donosi retro i eklektičnu notu u otvorenoj blagovaonici s talijanskim šarmom. Idealan izbor za tople ljetne dane, koji su nam daleko, ali će svakako stići!

Sve IKEA blagovaonice su spoj funkcionalnosti, modernog dizajna i jednostavnih linija. Svojim svestranim izgledom lako će se uklopiti u svaki interijer. Vaše je da odaberete pravu!

 

Komentari

comments

Ambyenta namještaj