IKEA RJEŠENJA ZA DJEČJE SOBE

0
3540

Kao roditelj sigurno znate koliko je važno stvoriti lijepo okruženje za vaše dijete, prije svega koliko je bitno da se stvori ugodna i edukativna dječja spavaća soba …

U slučaju da ste u procesu izbora sheme boja ili namještaja za spavaću sobu vašeg djeteta, na pravom ste mjestu.

IKEA je u svom katalogu za 2015. godinu pripremila veliki izbor kreativnih, funkcionalnih i pristupačnih ideja koje će vam sigurno pomoći da napravite savršen i ugodan ambijent u spavaćoj sobi vašeg djeteta.

Mi smo odabrali najboljih 10 IKEA dječjih soba za 2015. koje bi mogle poslužiti kao inspiracija i pomoći vam stvoriti prelijepu spavaću sobu za vaše dijete.

IKEA DEČJA SOBA ZA DJEVOJČICE

Ova IKEA dječja soba divna je i šarmantna. Namijenjena djevojčicama u njoj se nalazi mala blagovaonica s raznovrsnim stolicama. Pastelna boja breskve donose nevjerojatan i mekan osjećaj ovoj ženstvenoj sobi. Organizacija prostora za pohranu u ovoj dječjoj sobi je potpuno besprijekorna.

TINEJDŽERSKA IKEA SOBA

Evo sjajne i hrabre ideje kako možete napraviti smjelu i šarmantnu spavaću sobu za vašu tinejdžerku. U bijelim i svijetlim neutralnim tonovima, radni stol stvara uredan i organiziran ambijent u sobi, a zid u jarko žutoj unosi moderan izgled i vedrinu.

PASTELNO ZELENA IKEA SOBA ZA BEBU

Blijedo zelena shema boja stvara opuštajući i osvježavajući ambijent zajedno sa šarmantnom drvenom oplatom koja se nalazi do polovice zida. Usklađene nijanse zelene unosi potpuni mir i harmoniju u interijer sobe koja je namijenjena bebama. Drveni krevetić je u svijetlo sivoj boji, dok su komoda i police u bijelim tonovima.

IKEA SOBA ZA TINEJDŽERA

Evo još jedne sjajne tinejdžerske sobe s iznimnim ambijentom i različitim obrascima. Tufnasta posteljina je uvijek odličan print za suvremene sobe oštrih linija. Iako je u sivim tonovima, toplinu pružaju topli drveni podovi i žute stolice koje potiču dodatnu energiju u ambijentu.

ZELENA IKEA DJEČJA SOBA

Svjetla nijansa zelene uvijek je dobar izbor za veselu dječju sobu klinaca. IKEA police od hrasta s košarama koriste se za pohranu, a kako bi smjestili sve stvari IKEA je pripremila i mekane viseće zelene košarice koje stvaraju divan i osvježavajući ambijent u razigranoj i veseloj spavaćoj sobi.

MODERNA IKEA DEČJA SOBA

Ova dječja soba IKEA ima nevjerojatan i čist izgled koji nastaje kontrastima zelene i crvene u neutralnom ambijentu. Drvene grede dodaju rustikalni i prirodni ambijent, što dovodi do udobnog osjećaja u veseloj i modernoj sobi.

ŽENSTVENA IKEA DJEČJA SOBA

Sjajna ženstvena shema boja pojačana je smjelim rasporedom i “girly” dekorativnim elementma koji stvaraju zaista šarmantan i veseli ambijent u ovoj djevojačkoj sobi.

ŠARMANTNA IKEA DJEČJA SOBA

Ova živopisna zajednička spavaća soba je nevjerojatna i izgleda zaista veselo. Bijeli krevet donosi vintage ambijent u interijeru, dok raznolikost dezena i boja stvaraju eklektičan i zanimljiv ambijent u ovoj dječjoj sobi.

CRNA IKEA DJEČJA SOBA

Crna boja nije čest izbor kada je uređenje dječjih soba u pitanju. Međutim IKEA predlaže da budete hrabri, obojite zid u crnu boju i napravite ogromnu školsku ploču. Ovaj zid omogućuju vašem djetetu da crta, piše i da se zabavlja. Zbog tamnog zida IKEA predlaže namještaj u pops pastelnim i fuksija pink tonovima koji će stvoriti lijep ambijent u prelijepoj spavaćoj sobi.

IKEA SOBA ZA DVOJE DJECE

Dvoje je svakako bolje od jednog, a dijeljenje sobe ne mora biti katastrofalno. IKEA donosi ideje s pametnim rješenjima za pohranu i mnogo razloga da se djeca igraju zajedno. Igra je važan dio razvoja djece, ali vam je također potreban prostor za djecu i mjesto za igračke. Ova dječja soba sadrži dva IKEA kreveta, zanimljiv namještaj i dekor.

IKEA prijedlozi mogu vam poslužiti kao odlična inspiracija preurediti sobu vašeg djeteta i stvorite kreativan i vedar ambijent …

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY