Za sve nas koji volimo neobične dezene, dekoraciju i namještaj, tvrtka IKEA često ima ponude koje ne možemo odbiti …

Kao gigantski brend koji je poznat u čitavom svijetu, oni iza sebe imaju veliki broj kolekcija, koje su nastale kao samostalni radovi tvrtke, ili u suradnji s čuvenim dizajnerima. Ljubitelji dizajnerskih predmeta se u posljednjih nekoliko godina sve češće oduševljavaju radovima tvrtke IKEA, jer u svojoj ponudi posjeduju brojne proizvode čiji su tvorci poznati iz svijeta industrijskog dizajna i umjetnosti, koji imaju sasvim drugu perspektivu kada govorimo o običnom i neobičnom.

Ako se sjećate, aprilska AVSIKTLIG linija koja je bila namijenjena svim ljubiteljima boho i hippy pokreta, oduševila je apsolutno sve ljude, a nastala u suradnji s dizajnerima iz poznate stokholmske 10 gruppen ekipe dizajnera, a sada, ovaj švedski proizvođač nam nudi kolekciju STUNSIG koja je predstavljena kao edicija ograničenog izdanja, nastalu u suradnji s multimedijalnim umjetnikom i dizajnerom, Stevenom Haringtonom.

Steven Harrington je obožavateljima interesantne umjetnosti poznat po intrigantnoj pop art estetici sa simbolima multikulturalnosti, mira, slobode i ležernog kalifornijskog načina života. Za STUNSIG kolekciju, umjetnik je upotrijebio svoje simpatične crteže i njima dekorirao kolekciju IKEA proizvoda, poput keramike, posteljine, jastučića, tepiha i cegera.

ikea

Kao predivni akcentni detalji, komadi iz ove kolekcije će se idealno uklopiti sa suvremenim, modernim, boho, hippy i bilo kojim netradicionalnim stilovima jednog doma, kuće ili stana. Ona je idealna za sve one koji žele dati dašak smjelosti svom domu, što bi možda mogao biti odraz njihove jedinstvene osobnosti. Ova zbirka je već sada dostupna za kupnju, pa morate biti brzi ako želiteda  neki njezin dio krasi vaš dom.

PRIKAŽI
SAKRIJ