Tim arhitekata Dizajn studia Inside ponosno predstavlja enterijersko rješenje porodične vile u Berlinu.

Smješten nedaleko od centra Berlina u Njemačkoj, enterijer moderne vile projektovan je za porodicu koja voli da uživa u udobnosti i bude u bliskoj vezi s prijateljima.

Tri različite, ali povezane oblasti – trpezarija, kuhinja, dnevna soba – jasno su definirane i povezane međusobnom igrom površina, horizontalne i vertikalne, mat i reflektirajuće, transparentne i neprozirne, tamne i svijetle. Kombinacija modernih i tradicionalnih materijala odražava stil i običaje korisnika prostora. Tamna boja drvnog dekora definiše prostor, stvarajući intimnost i toplinu, dok bijeli i bež tretman većih površina pruža vizuelnu ekspanziju.

U centralnom dijelu ovog interaktivnog prostora, nalazi se dnevna soba za goste opremljena udobnim namještajem za sjedenje i nenametljivom zidnom kompozicijom. Dodatnoj dnevnoj sobi, namijenjenoj užem krugu porodice i prijatelja, karakter daje zidna kompozicija za multimediiju i biblioteka.

Na gornjem spratu kuće nalaze se spavaće sobe opremljene prema individualnim potrebama i stilu svakog od korisnika. Dominantno svijetla boja namještaja dodatno je naglašena kombinacijom s detaljima drvnih dekora u spavaćoj sobi. Specifičnost projekta čini ženska dječija soba tretirana u modernom klasičnom stilu kroz kombinaciju svijetlih – bež i nježnih roze tonova. Svaki element u stanu, dizajniran je da stvori maksimalnu udobnost i efikasnost.

Profil kompanije Inside by Ećo pogledajte ovdje: http://decorinportal.com/adresar-poslovni/listing/eco-company-d-o-o

Komentari

comments

Ambyenta namještaj