IROBOT ČISTI I KADA VAS NEMA KOD KUĆE

0
119

Uz današnji užurban životni tempo, svaki slobodan trenutak je i više nego dragocjen. Potrebu za više slobodnog vremena, druženja s obitelji ili jednostavno odmora prepoznali su i tehnolozi iz tvrtke iRobot. Robotski usisavači tvrtke iRobot idealno su rješenje za sve nas kojima je potrebno više slobodnog vremena!

Robotski usisavač iRobot Roomba 774 xLife idealno je rješenje i za sve one koji imaju kućne ljubimce, te se svakodnevno bore s linjanjem i dlakama kojih se skoro pa nemoguće riješiti. Od sada vaš kućni ljubimac ima najboljeg prijatelja, a vi se ne morate svakodnevno boriti s metlom, usisavačem i dlakama.

Untitled-1

Dovoljno je uključiti robotski usisavač, a on će posao odraditi za vas. Njegova precizna tehnologija i senzori olakšavaju mu kretanje u prostoru, te on sam prepoznaje i skenira prostor. Kako bi vas dom dočekao uredan i čist, iRobot ROOMBA moguće je i vremenski programirati tako da on posao može obavljati i dok vas nema kod kuće. Uključit će se sam onda kada mu to naredite i završiti posao kada želite.

Mi mu dosad nismo pronašli manu, a njegova funkcionalnost, tihi rad i precizna tehnologija zaista oduševljavaju.

http://www.journal.hr/

NO COMMENTS