ISALONE 2015: NAJNOVIJI MODELI SPAVAĆIH SOBA

0
1994

Želite promijeniti spavaću sobu? Provjerite koju su trendovi za 2015. godinu.

Sajam u Milanu bio je idealno mjesto za upoznavanje s novim modelima spavaćih soba. U osam dvorana bio je predstavljen suvremen namještaj au svega dvije klasičan namještaj što govori da kupci više traže moderno opremljene sobe. Pogledajte naš izbor:

Francuski proizvođač luksuznog namještaja Emanuel Ungaro predstavio je svoju liniju za spavaću sobu kojom dominira bež i zlatna boja.

Emanuel-Ungaro

Euromobil Group je predstavio svoju sobu s radnim dijelom.

euromobili-group

euromobil-group

Calligaris je predstavio nove modele. Jedan od njih je i krevet Hampton . Elegantne linije i jednostavan dizajn ovog kreveta s blago zaobljenim stranama nije jedina prednost. Naime, okvir kreveta ima navlaku koja se može skinuti za pranje.

CALLIGARIS-krevet-2015

Talijanski proizvođač namještaja Lago predstavio je seriju kreveta Vele s uzglavljem u tri razine a prostor između njih se može iskoristiti za odlaganje, knjiga, okvira za slike i slično.

lago-Vele

lago-Vele-1

Minotti je predstavio seriju kreveta Yang.

Minotti-YANG

Hülsta  je predstavila krevet asimetričnog uzglavlja Lunis koji pored noćnih ormarića u obliku konzolne ladice i klasične komode sadrži i male kutije za odlaganje. Na namještaju se kombinira bijeli MDF visokog sjaja i tekstura prirodnog drveta.

hullsta-krevet

hullsta-krevet-01

Nesvakidašnje rješenje natkasne uz krevet prikazao je proizvođač Tomaselli sa svojom ljuljačkom ali i asimetričnim uzglavljem.

krevet-sajam-03

toma-sella-krevet

toma-sella-krevet-sajam

Osim luksuznog namještaja na sajmu je vrlo popularan i namještaj s rješenjima za male stanove.Tako je talijanski proizvođač Erba prikazao krevete koji vrlo lako se skrivaju u polici za TV.

zidni-krevet

erba-zidni-namestaj

Pogledajte još neke od modela kreveta i spavaćih soba koje smo zabilježili na sajmu namještaja u Milanu.

krevet-sajam

krevet-sajam-01

krevet-sajam-02

krevet-sajam-04

krevet-sajam-05

krevet-sajam-06

krevet-sajam-07

huelsta_LUNIS_153001f3huelsta_LUNIS_153022f2MOOD_ICARO_bed_2Natuzzi letto Fenice 1ZANOTTA-Coverbed

 gradnja.rs

NO COMMENTS