IZABERITE SVOJ STIL SERVIRANJA HRANE: GUZZINI POSUĐE

0
1761

Ponekad hrana zahtjeva određeni način serviranja, ponekad to zahtjeva situacija, prilika…

Guzzini je za narednu sezonu ponudio više serija porculana, za različite prilike, ukuse, različite dekore. Kao i do sada, posebna pažnja je posvećena dizajnu i kvaliteti posuđa. Izrada i dekoracija su urađeni da imaju dug vijek i da se mogu prati u mašinama, a da se ne oštete.

Pruge i tufne u kombinaciji

Kombinacija prugica i tufnica u zelenim, crvenim, narančastim i purpurnim tonovima, iskombinirani na zabavan način, razigrani kromatski efekti , koji podsjećaju na teksturu tkanine . Setovi sadrže tanjure, činije koje se u kombinaciji sa ostalim serijama mogu kombinirati i stvarati razigranu sliku na stolu.

Romantične tufne

Tufne koje mekim potezima pastelnih tonova se razlijevaju po tanjurima, dajući sentimentalnu i romantičnu sliku stola. Idealno se uklapaju sa pastelnim tonovima Guzzini činija i asesoara, i pogodni su kako za svakodnevnu upotrebu, tako i za specijalne prilike. Setovi sadrže 18 tanjura različitih veličina.

Bell Epoque

Na kraju dolazi serija Belle Epoque, sa svojim kitnjastim detaljima, a opet čistih formi, porculan najbolje kvalitete, izrađen od finog bijelog porculana dobivenog preradom sirovina iz okoline Limogesa u Francuskoj. Dizajn u obliku stiliziranog cvijeta, prepoznatljiv je i idealno se slaže sa ostatkom kolekcije.

 Nove proizvode iz kolekcija koje su prikazane na sajmovima u Milanu i  Frankfurtu, biti će u prodaji od lipnja 2014. Novo Lux će i ove godine kao i predhodnih ponuditi novitete u svojim dućanima u drugoj polovici godine.

dizajndoma.hr

Komentari

comments