IZVRSNI JORGANI I DEKE ZA HLADNIJE DANE U KANA SALONIMA

0
336

Jorgani i deke se izrađuju od različitih vrsta materijala i dolaze u različitim oblicima i veličinama, ali svi imaju jedan zadatak: da vam bude toplo i udobno dok spavate. Budući da smo svi različiti i imamo različite potrebe.
U salonima Kana možete pronaći bogat izbor jorgana i itekako da možete pronaći onaj proizvod koji vam najviše odgovara.

Prilikom odabira jorgana i deka obično postoje dvije mogućnosti: pokrivači od prirodnih ili pokrivači od sintetičkih materijala.

Prirodni materijali kao što su pačje i guščje perje,vuna imaju prirodnu izolaciju i prozračni su što će vam pružiti divni pahuljasti osjećaj kad se umotate svojim pokrivačem.

Njihovi jorgani i deke od sintetičkih vlakana jednostavni su za održavanje, a posebno su dobri za alergičare jer se mogu često prati.

Vuna i prirodno guščje perje, pružaju sve prednosti ali su potpuno periva i sprječavaju razvoj grinja. Mnogi od njihovih jorgana i deka sadrže odabrane prirodne materijale koji su prozračni, sprječavaju nakupljanje vlage dok spavate i općenito se brinu o vašoj dobrobiti.

Na kraju, ali ne i manje važno… Budite li se stalno noću jer vam je hladno ili se okrećete po krevetu ispod vrućeg prekrivača? Moguće je da vam ne odgovara pokrivač koji koristite. Kana u ponudi ima različite jorgane i deke za hladna i topla doba godine, kao i za sve između.

Posjetite Kana trgovinu i sigurno ćete naći jorgane i deke koji će najbolje odgovarati vašim potrebama!

Više informacija o firmi KANA pogledajte ovdje: http://decorinportal.com/adresar-poslovni/listing/kana-nn-d-o-o-sarajevo

NO COMMENTS