JASTUCI I JORGANI IZ KANA SALONA: ANTIBAKTERIJSKI, PROZRAČNI, MEKANI I KVALITETNI

0
214

Antibakterijska zaštita, visoka prozračnost, jednostavni za održavanje, mekani na dodir – samo su neke od karakteristika koje odlikuju jastuke i jorgane iz ponude salona Kana.

Jastuci su primjereni za sve položaje spavanja: za spavanje na boku, na leđima i na trbuhu. Zbog dodanih finih silikoniziranih kuglica, jastuk možete jednostavno podešavati po željenoj visini.

Antialergijski jastuci i jorgani prožeti su revolucionarnom zaštitom, koja učinkovito sprječava nakupljanje prašine i bakterija, na površini ili u unutrašnjosti. Antialergijska zaštita uklanja sve uzročnike alergija, kao što su astma, ekcem i bronhitis.

Jorgani i jastuci se mogu učestalo prati u perilici na 60 ° C, što je iznimna prednost za sve one koji imaju problema s alergijama i pranjem se žele riješiti prašine i grinja. Odlična prozračnost naprednog punjenja pružiti će vama i vašoj obitelji opuštajući san bez znojenja.

Više informacija o firmi Kana pogledajte ovdje: http://decorinportal.com/adresar-poslovni/listing/kana-nn-d-o-o-sarajevo

NO COMMENTS