Praktičnost, ali i moderan dizajn glavne su karakteristike namještaja kojima teži većina porodica u današnje vrijeme, a naročito mladi parovi. S obzirom na tempo i stil života većina ljudi odlučuje se za takvo uređenje stana u kom im neće biti neophodno da ulože puno vremena kako bi ga raspremili.

Namještaj koji ispunjava ove uslove trebalo bi da bude visokog kvaliteta, svedenog dizajna, lak za održavanje, a za vas smo izdvojili one koji mogu da vam služe kao idealna inspiracija prilikom uređenja doma.

“Male promjene vode onim većim“ predstavlja moto kompanije „Time home“ koja svojim asortimanom nudi proizvode namjenjene modernim funkcionalnim stanovima mladalačkog duha. Ovim komadima ćete svoj dom učiniti ljepšim, ali istovremeno postići praktičnost. Cilj kompanije predstavlja kombinovanje norveške visoke tehnologije i portugalske efikasnosti uz razumne troškove prilikom proizvodnje namještaja.

Jednostavnost, minimalizam, svedenost boja i modernost predstavljaju glavne karakteristike namještaja koje potpisuje kompanija „Time home“. Od kuhinjskih stolova, preko polica za knjige i garnitura, svaki komad krasi moderan dizajn, koji pružaju mogućnost uklapanja u bilo koji željeni kontekst.

U našoj galeriji slika pogledajte neke komade iz asortimana koji bi mogli da vam posluže kao idealna inspiracija.

sl1

sl2

sl3

sl4

(lisa.rs)

Komentari

comments

Ambyenta namještaj