Nagradite sebe i svoju porodicu kvalitetnim snom zahvaljujući jorganima iz programa Moj San. Njihovi jorgani su rezultat usavršavanja proizvodnje u skladu sa najvišim svjetskim zdravstvenim standardima. Izvanredna termička svojstva materijala od kojih je izrađen, daju savršene uslove za zdrav i ugodan san u skladu sa vašim navikama spavanja.

Jorgan Moj San Vatelin je lagani ali voluminozni pokrivač punjen PES vlaknima obloženim platnom od 100% tnog pamuka. Čvrsto i stabilno punjenje ne zadržava vlagu pa se stoga vrlo lako pere i suši. Ova vrsta punjenja garantira dugi upotrbni vijek trajanja proizvoda. Jorgan je dostupan u pet različitih dimenzija i to: 200×140, 200×160, 200×200, 220×200, 240×200.

Unutrašnjost jorgana Moj San Vatelin je punjena fino prerađenim i iščešljanim slojem 500 gramskih silikoniziranih poliesterskih vlakana, koja su proštepana i ravnomjerno raspoređena cijelom dužinom jorgana tako da u slučaju pranja neće doći do nakupljanja te će jorgan zadržati svoje prvobitne karakteristike.

Sloj poliesterskih vlakana unutar jorgana je termički obrađen tako da je trajno otporan na bakterije i grinje. PES vlakna slabo upijaju vlagu pa se ovaj proizvod lako pere i suši. Ova vlakna su jako čvrsta i stabilna te zadržavaju svoj oblik jer su kao takva otporna na gužvanje i savijanje. Jorgan Moj San Vatelin je vrlo lagani jorgan sa dobrim toplinskim karakteristikama koji je dozvoljeno prati na 40°C.

Jorgan Moj San Vuna je praktični pokrivač sa punjenjem od prirodnih vunenih vlakana obloženih platnom od 100% tnog pamuka. Vuna kao prirodni izolator sa svojstvom regulacije temperarture spavanja ljeti diše sa Vašim tijelom eliminirajući vlagu tako da ne osjećate vrućinu, dok je zimi u svojstvu izlolatora kada zadržava tjelesnu temperaturu. Visokokvalitetni materijali koji su upotrijebljeni za izradu ovog proizvoda garantiraju dugi upotrebni vijek trajanja proizvoda. Jorgan je dostupan u pet različitih dimenzija i to: 200×140, 200×160, 200×200, 220×200, 240×200.

Unutrašnjost jorgana Moj San Vuna je punjena termički obrađenim slojem 500 gramske vune koja je proštepana sa vanjskim platnom i ravnomjerno raspoređena cijelom dužinom jorgana tako da u slučaju pranja neće doći do nakupljanja niti stvaranja neravnina na jorganu.

Vuna, prirodni izolator i temperaturni regulator je prirodno vlakno koje ima višestruka korisna svojstva za spavača. Tokom zimskih mjeseci zadržava tjelesnu temperaturu dok u ljetnim mjesecima se ponaša kao temperaturni regulator zahvaljujući upijanju tjelesne vlažnosti čime pomaže da ne osjećate vrućinu. Dakle Jorgan Moj San Vuna se kao takav može koristiti tokom zimskog perioda na nižim temperaturama ali i ljeti. Vuna je prirodno elstična te garantira dugi vijek trajanja proizvoda. Jorgan Moj San Vuna je periv na 40°C.

Jorgan Moj San Pamuk je lagani  pokrivač sa punjenjem od pamučnih vlakana obloženim platnom od 100% tnog pamuka. Pamuk kao prirodan materijal apsorpcijom do čak 30% vlage iz okruženja spavanja čini ambijent spavanja suhim te spriječava prekomjerno znojenje. Preporučuje se za toplije ambijente spavanja. Ova kombinacija materijala garantira dugi upotrebni vijek trajanja proizvoda. Jorgan je dostupan u pet različitih dimenzija i to: 200×140, 200×160, 200×200, 220×200, 240×200.

Unutrašnjost jorgana Moj San Pamuk je punjena termički obrađenim slojem 500 gramskih pamučnih vlakana, koja su proštepana sa vanjskim platnom i ravnomjerno raspoređena cijelom dužinom jorgana tako da u slučaju pranja neće doći do nakupljanja niti stvaranja neravnina na jorganu.

Pamučna prirodna vlakna vrlo dobro upijaju suvišnu tjelesnu vlagu dok istovremeno pružaju i vrlo dobru toplinsku izolaciju. Ako u vlastitom ambijentu spavanja često imate osjećaj vrućine i susrećete se sa prekomjernim znojenjem koje vrlo često remeti san uzrokovajući  buđenja ovaj proizvod bi mogao biti riješenje Vaših problema. Pamučna vlakna imaju sva svojstva prirodnih vlakana, vrlo su prozračna i mekana te održavaju temperaturu tijela ravnomjernom. Jorgan Moj San Pamuk je dozvoljeno prati na 40°C.

Komentari

comments

Ambyenta namještaj