KAKO KREIRATI LUKSUZNO KUPATILO?

0
1292

Piše: L.P.

Luksuzno kupatilo, u kojem je smještena velika kada sa pjenom od mirišljave kupke, sigurno je maximalna poslastica nakon napornog dana na poslu. Da bi ste više uživali u ovim opuštajućim trenucima, predlažemo vam da unesete dozu luksuza i glamura pri kreiranju izgleda vašeg kupatila.

Glamurozna zlatna tapeta na jednom zidu ili tapeta na kojoj su oslikani vintage elementi, stilska kada u boji, česme atraktivnog izgleda, boje zlata, srebra ili bakra, plišana prostirka za pod, plišana fotelja za odmor ( za sretnike, koji posjeduju veliko kupatilo), poneka modna fotografija na zidu, crno-bijela ili u boji, pomoći će pri kreiranju luksuza.

Postoji toliko mnogo načina da vaše kupatilo postane glamurozno utočište, potrebno je samo malo mašte. Volite li vintage stil, osim tapeta i vintage stilske kade, obavezni detalji su ukrasna ogledala, šareni cvjetni peškiri i vintage, bijeli stilski ormar, sa stilskim nogarma.

Dok za ljubitelje modernog stila, predlažemo crno-bijele kombinacije pločica, ili mramorno kupatilo sa masivnom bijelom kadom ili kadom u jarkoj boji, zlatne detalje, ili čak kadu zlatne ili bakrene boje, za one malo odvažnije, ljubitelje artističkog stila.

 

NO COMMENTS