KAKO UREDITI PODSTANARSKI STAN?

0
2327

Donosimo vam pet jednostavnih trikova uz pomoć kojih ćete unajmljeni stan pretvoriti u topli dom.

  1. Kupite zavjese

“Mislim da su elegantne zavjese koje sam kupila za svoj stan prva stvar zbog koje sam se osjećala kao odrasla osoba”, izjavila je dizajnerica Young Huh iz studija Young Huh Interior Design. “Zavjese od kvalitetne tkanine prostoriji će udahnuti luksuz.”

  1. Budite otkačeni

“Tapeta u kupaonici ili poster na zidu u dnevnoj sobi mali je projekt s velikim rezultatima“, objašnjava Dee Elms, koja inače radi za tvrtku Terrat Elms Interior Design. “Postoji mnogo samoljepljivih varijanti, koje se ujedno i lako skidaju, što olakšava život podstanarima.”

  1. Igrajte se svjetlom

Ako klasično osvjetljenje koje dolazi sa stropa zamijenite s više manjih izvora raspoređenih po čitavoj prostoriji, postići ćete fantastičan efekt. Ukoliko vam financijska situacija ne dozvoljava čitav sistem osvjetljenja, jednostavno dodajte svjećnjake i razlika će već biti vidljiva.

  1. Dodajte šareni tepih

“To su mala umjetnička djela na podu”, rekla je Amber Lewis, vlasnica Amber Interiors.. “Prostorije koje imaju više različitih tekstura na podu djeluju sofisticiranije od onih s jednoličnom podlogom. Mali tepisi sjajan su način da definirate različite djelove prostorije, kao i da dodate boje, oblike i teksturu podu.”

  1. Sakrijte ono što vam se ne sviđa

Ne možete si priuštiti novi kauč, a stari izgleda apsolutno istrošeno? Prekrijte ga prekrivačem i problem je riješen. Isto vrijedia i za stolice, koje možete “obući” u platno i tako im udahnuti novi život.

 elle.hr

Komentari

comments