KATE MOSS U NOVOJ POSLOVNOJ ULOZI KAO DIZAJNERICA ENTERIJERA

0
613

Supermodel Kate Moss je od nedavno ušla u krug slavnih ličnosti koje su svoj drugi poziv pronašli u dizajnu interijera.

U svijet dizajna interijera slavna manekenka ušla je posredstvom projektantske tvrtke Yoo. Kate se opredijelila da u njenoj budućoj karijeri uža specijalnost budu luksuzne vikendice. Tako je njezin prvi interijer bio za vikendicu The Barnhouse,  vrijednu 2,5 milijuna funti, smještenu na imanju površine 263 hektara kraj jezera, na kom tvrtka Yoo planira gradnju sličnih objekata..

Ova vikendica je pretežno izvedena od opeke i drveta, u kombinaciji s velikim staklenim površinama. To znači da unutrašnjost ima puno svjetla pa i boje bolje izgledaju, piše Dezeen.

U modernoj kući sa daškom engleske tradicionalne arhitekture, mnogobrojna umjetnička djela u kombinaciji s intezivnim bojama i materijalima, napravila su interijer koji odiše glamurom.

Kombinacija tradicionalne elegancije i modernog dizajna najviše se može uočiti u dnevnom boravku. Duplu katnu visinu krasi luster dizajnera Arika Levya koji se skladno uklopio s kaučima tapeciranim u plišu, retro glamuroznog kolorita.

Ipak Kate Moss se nije zaustavila na uporabi pliša u dnevnoj sobi. Akcenat na ovom materijalu stavljen je posebno u spavaćim sobama. U dječjim sobama, on je kombiniran s jakim koloritom i prugastim dezenima pozadina.

gradnja.rs

Komentari

comments