KUĆNI AKVARIJ DOBIJA SKANDINAVSKI REDIZAJN

0
464

 

Piše: A.Š.

Nezadovoljan s nekoliko ključnih nedostataka u kućnim akvarijumima, dizajner Charles Törnros i njegov tim u Švedskoj odlučio je da potpuno redizajnira kućni akvarij. Tako je stvorio minimalistički, prekrasni objekt koji je i prilagodljiv ukusima korisnika.

Dizajneri su prije svega detektirali tri najveća problema, a to su materijali, ružan izgled kablova od struje i drugih glasnih/ neuglednih komponenti. Tako je nastao cilindrični oblik akvarija koji pluta na vrhu cilindrične baze. Ovaj jednostavni oblik povećava površinu koja je vidljiva vlasnicima akvarija, osiguravajuća da je unutrašnja ljepota uvijek vidljiva.

Poklopci i baze su izrađene od egzotičnih i obojenih vrsta drveta, a također se mogu mijenjati. Dakle, akvarij se može prilagoditi ukusu vlasnika.

Akvarij također ima izvor svjetla u bazi, znači nema poredanih kablova okolo, koji bi narušavali dizajn. Svjetlo je difuzno, tako da osigurava da akvarij uvijek bude dobro osvijetljen.

I ostali dodatni priboj je dobro skriven od pogleda. Filter je skriven na dnu stijene, filter zraka je također suptilno smješten u bazi i sve je to rezultiralo čistim, modernim dizanom akvarija.

NO COMMENTS