LIVING KUHINJA, NAJJEDNOSTAVNIJI DAN KUCHEN MODEL KOJI ZASLUŽUJE PAŽNJU

0
685

Living i Architec su dva vrlo slična DAN KUCHEN modela. Osnova ovih modela je blago zaobljenje rubova fronti. Living je definitivno najjednostavnija DAN kuhinja u ponudi. Isporučuje se u svega 5 boja od kojih su dvije visokog sjaja, a tri u mat izvedbi.

living

Ipak svojom jednostavnošću Living zaslužuje svu pozornost. Lakirana MDF (mediapan) fronta jamči kvalitetu i postojanost, a bijela i bež boja izvedena u mat ili visoki sjaj izvedbi savršeno će se uklopiti u svaki prostor.

Obrada fronte :

LIVING lak visoki sjaj fronta je izrađena od 18mm debelog MDF-a (Mediapana), zaštićena je poliesternim lakom nanesenim u 4 sloja. Svi rubovi fronte su zaobljeni, radius brušenog zaobljenja rubova je 3 mm.

LIVING lak supermat fronta je izrađena od 18mm debelog MDF-a (Mediapana), zaštićena je poliesternim lakom nanesenim u 4 sloja. Svi rubovi fronte su zaobljeni, radius brušenog zaobljenja rubova je 3mm.

Kuhinju pronađite u DanKuchen studiju u Sarajevu, Alipašina 55, a više informacija pogledajte ovdje: http://decorinportal.com/adresar-poslovni/listing/kuhinja-design-d-o-o-sarajevo-dankuchen.

Komentari

comments