Camomile je 7-zonski madrac iz Vitapura, s esencijom kamilice i 2 cm memorijske pjene, pruža kvalitetan i ugodan san po pristupačnoj cijeni. Pravilna potpora za cijelo tijelo, nježan miris kamilice i memorijska pjena za udobnije spavanje, odlično su rješenje za  dobar odmor.

letisce_camomile_prerez_2

Ortopedska jezgra za pravilan položaj tijela.

Jezgra madraca izrađena je od napredne SleepCell Support viskoelastične poliuretanske pjene. Sama jezgra će vam pružiti udobnost i mekoću koja vam je potrebna. 14 centimetara visoka jezgra i 7 zona odlično podupiru sve dijelove tijela i na taj način osiguravaju udoban san. Svojim anatomskim i ortopedskim oblikom pruža odličnu potporu kralježnici. Olakšava prilagodbu u bočnom predjelu i predjelu ramena, a samim time čini spavanje još ugodnijim. Za dodatnu udobnost zaslužan je dodani sloj memorijske pjene u perivoj navlaci madraca. Madrac Camomile 14 +2 Memory pruža ugodan san o kakvom ste oduvijek sanjali.

Memorijska pjena za veću udobnost tijekom spavanja.

Naprednu jezgru od poliuretanske pjene dodatno smo nadogradili s još 2 cm udobne memorijske pjene ViscoCell MEMORY, koja se nalazi u perivoj navlaci, obogaćenoj esencijom kamilice. Jeste li znali, da se tijekom noći u krevetu okrenemo i do 40 puta? Kako se uslijed prevrtanja po krevetu, ne biste probudili, pobrinut će se memorijska pjena koja prepoznaje oblik tijela i savršeno mu se prilagođava. Memorijska pjena za potpunu udobnost!

Miris sreće, topline i optimizma = miris kamilice.

Tkanina navlake madraca obogaćena je esencijom kamilice, koja je poznata po svojim brojnim pozitivnim ljekovitim svojstvima. Miris kamilice ispunit će vas osjećajem veselja, radosti, optimizma i  opustiti vas. Kamilica, ljudima već stoljećima poznata kao odlična ljekovita biljka, smiruje probavni sustav te učinkovito ublažava nesanicu i smanjuje stres. Ima antiseptička, protuupalna, antihiperglikemijska i antigenotoksična svojstva. Kamilica se zbog svog ublažavajućeg i protuupalnog učinka često koristi i u kozmetici.

Napredna tehnologija s mikrokapsulama.

Moderna tehnologija, temeljena na mikrokapsulama, pruža brži i dublji san, zahvaljujući tretmanu aromaterapije. Eterično ulje kamilice nalazi se u mikrokapsulama i oslobađa u kontaktu s tijelom, a miris kamilice se lagano širi zrakom. To stvara savršeno opuštajući učinak. Madrac za ugodan san, s ugodnim mirisom kamilice.

Vakuumsko pakiranje.

Proizvod je vakuumski pakiran što pruža brojne prednosti.  Vakuumsko pakiranje je iznimno praktično za prijevoz, a samom kupovinom takvog proizvoda pridonosite zaštiti prirode. Zbog vakuumskoga pakiranja madrac ima manji volumen, što transport čini ekonomičnijim; tijekom samo jednog  prijevoza na ovaj način se preveze više proizvoda što smanjuje broj vožnji, a time se smanjuje i količina emisije CO2.  Vakuumsko pakiranje je iznimno higijensko, jer je proizvod hermetički zatvoren i zadržava potpunu čistoću i svježinu.

Prednosti vakuumskog pakiranja:

  • brine za higijenu madraca,

  • jednostavan i praktičan prijevoz za kupca,

  • manje negativan utjecaj na okoliš zbog manje količine štetnih plinova CO2 pri samom transportu.

Madrac možete naručiti ovdje: http://www.vitapur.ba/spavaca-soba/madraci-hitex/madrac-camomile-14-2-memory

PRIKAŽI
SAKRIJ